Siirry sisältöön

Vinkki

Kiinteistömanageri, säästä aikaa digitaalisella jätekirjanpidolla

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Kiinteistömanageri, säästä aikaa digitaalisella jätekirjanpidolla</span>

Kevätaurinko pilkottaisi pilvenhattaran takaa houkuttelevasti, mutta jätekirjanpidon ja raporttien kasaaminen vaatii viipymään Excel-taulukoiden äärellä iltaan asti. Miksi tuskailisit turhaan raportoinnin takia, kun L&T:n Ympäristönetillä työ olisi jo tehty?

L&T:n kehittämä Ympäristönetti on helppokäyttöinen ja suoraviivainen jätehuollon johtamisen työkalu, joka mahdollistaa jätehuoltoon liittyvän datan seurannan ja raportoinnin vain parilla klikkauksella.

Moni kiinteistöalan asiantuntija onkin valjastanut Ympäristönetin yrityksensä käyttöön. Huolestuttavaa on, että vain harva kiinteistömanageri hyödyntää Ympäristönettiä, vaikka kevätkiireitä helpottava työkalu olisi aivan käden ulottuvilla.

5 tapaa helpottaa työtaakkaa Ympäristönetin avulla

Ympäristönetin käyttöä ei tarvitse turhaan arastella, sillä yksinkertainen sovellus ei vaadi käyttökoulutuksia. Näillä viidellä toiminnolla kiinteistömanagerin kevätkiireet helpottuvat huomattavasti.

1 - Saat täydellisen jätekirjanpidon parilla klikkauksella ja toimitat sen hetkessä eteenpäin sitä kaipaaville tahoille

Ympäristönetin ansiosta voit unohtaa jätehuollon datan esiin kaivamisen vaivalloisten puhelinsoittojen ja sähköpostiviestien keinoin. Asiakaspalautteen perusteella kehitettyjen raportointityökalujen avulla saat jätehuollon avainluvut visuaalisina raportteina joko Excel- tai pdf-tiedostoina parilla klikkauksella. Lisäksi saat jaettua tarvittavat raportit niin viranomaisille, kiinteistön omistajille kuin asukkaille suoraan sovelluksesta.

2 - Näet omien kohteiden jätehuollon datan yhdellä silmäyksellä

Tavallisesti kiinteistömanagerilla on hoidettavanaan useita kohteita. Ympäristönetistä näet nopeasti kohteidesi jätehuoltoon liittyvän datan: mikä on kohteen kierrätysaste, mitä jakeita kohteessa kerätään ja mitkä ovat jätejakeiden kokonaismäärät. Valmiit taulukot paljastavat hetkessä jätehuollon tunnusluvut sekä euro- että painoperusteisesti.

3 - Seuraat helposti kohteen jätehuollon kustannuksia

Jätemäärien lisäksi Ympäristönetti kertoo kohteen jätehuollon kustannukset halutulta ajanjaksolta ja tarjoaa näkökulmia kokonaiskustannusten pienentämiseksi. Mitä useampaa jätejaetta kohteessa pelkän sekajätteen sijaan kerätään, sitä edullisemmaksi jätehuollon kustannukset muodostuvat samalla kun kierrätysaste paranee.

4 - Tarkastelet helposti kohteen jätehuollon historiatietoja

Ympäristönetin tallentaman datan ansiosta voit seurata kohteen jätehuollon historiaa haluamallasi aikavälillä. Lukuja taaksepäin peilaamalla voit seurata kuukausitasolla, kuinka tehdyt toimenpiteet ovat vaikuttaneet jätemääriin ja kustannuksiin.

5 - Voit vertailla eri kohteiden tietoja ja kehittää jätehuoltoa ajantasaiseen tietoon perustuen

Ota datasta kaikki hyöty irti. Ympäristönetin avulla voit helposti vertailla eri kohteiden nykytilannetta ja kehittymistä esimerkiksi kierrätysasteen, jätemäärien ja kustannusten suhteen. Ajantasainen data paljastaa, missä kohteessa on mitäkin kehitys- ja kustannussäästömahdollisuuksia. Lopputuloksesta kiittävät sekä työnantaja, asiakas että ympäristö.

Kun olet ottanut ja tottunut Ympäristönetin käyttöön, voit hyödyntää sen ominaisuuksia paljon yksityiskohtaisemmalla tasolla. Voit luoda helposti omia raporttikoosteita, seurata L&T:n hoitaman jätehuollon hiilijalanjälkeä ja asettaa uusia tavoitteita tehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään jätehuollon johtamiseen. Samalla kannustat kollegoita ja kohteen asukkaita entistä vastuullisempaan ympäristöhuoltoon.

Mikä tärkeintä, voit unohtaa pysyvästi hankalien Excel-taulukoiden pyörittämisen ja nauttia kevätauringon paisteesta ilman jätekirjanpidon aiheuttamia painajaisia.

Puuttuuko yritykseltänne Ympäristönetti? Lue alta lisää ja ota palvelu käyttöön!

Tutustu Ympäristönetti-palveluun

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.