Siirry sisältöön
Kiertotalouskemistit

YRITYS, EI TEIDÄN TAKAPIHALTA MITÄÄN JALOSTETTAVAA LÖYTYISI?

Kierrätys on kemiaa. Ja L&T:n Kiertotalouskemistit sen asiantuntijoita. Meillä on missio laittaa yritysten kanssa yhteistyössä mahdollisimman paljon vaarallisista jätteistä sinne, minne ne kuuluvat! Eli polton sijasta kierrätykseen ja raaka-aineet turvallisesti hyötykäyttöön.

Vaaralliset jätteet pitää kierrättää kerran vuodessa

L&T tekee vaikeasta hommasta vaivatonta ja vaarallisesta jätteestä vaaratonta. Näin me tämän hoidamme, koko prosessin alusta loppuun. Helposti ja kätevästi.

Truck-recycle-icon

Keräys

Tulemme ja noudamme vaaralliset jätteet asiantuntemuksella.

factory-recycle-icon

Käsittely

Käsittelemme ne turvallisesti ja ammattitaidolla.

recycle-2-icon

Kierrätys

Hoidamme jätejakeet lain mukaisesti kierrätykseen.

Kiertotalouskemistit ja kolmen koon ratkaisu

Nyt siivotaan takapihojen aarreaitat ja laitetaan vaaralliset jätteet vastuullisesti kiertoon! Kiertotalouskemistit hoitavat varmoin ottein koko vaarallisten jätteiden ketjun. Vaaralliset jätteet on kierrätettävä vähintään kerran vuodessa - nyt on siihen oikein hyvä hetki!

Truck-recycle-icon

Keräys

Kartoitamme yrityksessä syntyvien vaarallisten jätteiden syntypaikat, määrät ja laadut. Opastamme keräysvälineiden valinnassa ja koulutamme henkilöstön vaarallisen jätteen oikeaoppiseen lajitteluun. Mitä parempi on syntypaikkalajittelu, sitä parempi on myös hyötykäyttö.

factory-recycle-icon

Käsittely

Kun vaarallisten jätteiden asianmukainen käsittely alkaa jo paikan päällä yrityksessä, koko ketju on turvallinen sekä ihmisille että ympäristölle. Noudatamme kuljetuksissa vaadittavia erityismääräyksiä, meillä on vaarallisten aineiden kuljetuksiin monipuolinen kalusto ja kuljettajilla asianmukainen koulutus.

recycle-2-icon

Kierrätys

Mahdollisimman suuresta osasta vaarallisia jätteitä jalostetaan raaka-aineita kierrätykseen ja hyötykäyttöön, esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin. Vaarallisia jätteitä saa käsitellä vain vaatimukset täyttävässä laitoksessa.

Kiertotalouskemistit

Vaivatonta vaarallisten jätteiden kierrätystä

L&T:n Kiertotalouskemistit tuntevat kierrätyksen kemian. Toimiva, turvallinen ja tehokas vaarallisten jätteiden kierrätys ei ole vaikeaa, kun sitä toteuttamassa on alan luotettavat ammattilaiset.

 • Kartoitus & oikeat keräysastiat, koulutus, opastus. Tehokas keräysjärjestelmä leikkaa jätekustannuksia, kun loppusijoitukseen päätyvän jätteen määrä vähenee.
 • Tarpeenmukainen toteutus. Tarkoitukseen sopiva keräysjärjestelmä, joka nopeuttaa työntekoa ja lisää turvallisuutta.
 • Toimiva, kustannustehokas ja vaivaton kierrätys. Vaaralliset jätteet hoidetaan kierrätykseen turvallisesti ja vaivattomasti.

Miksi vaaralliset jätteet kuuluu ja kannattaa kierrättää?

Vaarallisiin jätteisiin on sitoutunut suuret määrät uudelleen käytettäviä raaka-aineita. Niiden jalostaminen hyötykäyttöön on tärkeää yrityksille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kierrätä vaarallliset jätteet vähintään kerran vuodessa.

bar-chart-up-icon

Hyöty yritykselle

Tehokas kierrättäminen keventää yrityksen ympäristökuormitusta, leikkaa jätekustannuksia, noudattaa jätelakia ja nostaa kierrätysastetta.

factory-recycle-icon

Hyöty yhteiskunnalle

Vaarallisista jätteistä syntyy L&T:n kierrätysosaamisella raaka-ainetta teollisuuteen. Toisin sanoen, kuin laittaisi rahaa yhteiskunnan talouskassaan.

tree-1-icon

Hyöty ympäristölle

Neitseellisten raaka-aineiden tarve vähenee, eikä haitallisia aineita ei päädy luontoon. Ympäristö pysyy puhtaampana.

Kiertotalouskemistit

Miksi juuri L&T?

 • Olemme kiertotalouden asiantuntijoita
 • Kokonaispalvelumme on asiakkaalle vaivatonta
 • Kaikki saman katon alta tuo kustannustehokkuutta
 • Kun kierrätys tehdään oikein, kierrätysaste nousee
 • Toimintatapamme on alusta loppuun lainmukaista
Jäteöljyn kierrätys - 4-3-4000x3000

Vaarallisen jätteen kierrätysopas yrityksille

Kaikki mitä pitää tietää vaarallisten jätteiden kierrätyksestä

 • Lajittelu
 • Varastointi
 • Keräys
 • Kierrätys

Vaarallisen jätteen asioissa ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiertotalouskemisteille yritysten nurkat, takapihat ja varastot ovat aarreaittoja, joissa piileksii valtava määrä käyttökelpoisia teollisuuden raaka-aineita, joita ei kannata laittaa polttoon tai jättää nurkkiin lojumaan. Kiertotalouskemistit tietävät, mitä niille kuuluu tehdä, miten ne kuuluu kierrättää ja millaiseen käyttöön ne päätyvät.

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin vaarallisen jätteen palveluista

Kiertotalouskemistit ovat auttaneet useita yrityksiä vaarallisten jätteiden keräyksessä, käsittelyssä ja kierrätyksessä. Lue, mitä olemme yhdessä yritysten ja Kiertotalouskemistien kanssa saaneet aikaan.
Kiertotalouskemistit

Vaarallisen jätteen keräykselle saatiin toimivat prosessit

L&T:n asiantuntijat auttoivat Mastonia luomaan uudet toimintatavat vaarallisten jätteiden keräykseen ja kierrätykseen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä