Siirry sisältöön
Turvallisuuskoulutukset

Vaarallisten aineiden turvallisuus­koulutus

Järjestämme koulutuksen, joka valmentaa vaarallisten aineiden maantiekuljetusten turvallisuusneuvonantajan työhön ja kokeeseen. 

Vaarallisten aineiden turvallisuusneuvonantajakoulutus

Vaarallisten aineiden maantiekuljetusten turvallisuus­neuvonantajakoulutus

L&T järjestää koulutuksen, joka on valmennusta vaarallisten aineiden maantiekuljetusten turvallisuusneuvonantajan työhön ja kokeeseen.
 
Koulutus sisältää opiskelua ja ohjausta uuteen VAK-lakiin ja Traficomin määräykseen koskien vaarallisten aineiden maantiekuljetuksissa aineluokkia 1-9. Käsittelemme koulutuksessa aineita räjähdysaineista aina muihin vaarallisiin aineisiin.
 
Valmennus on neljän päivän pituinen ajalla 5.-6.11.2024 ja jatkuen 14.-15.11.2024. Koulutuspaikka on L&T:n toimipiste osoitteessa Uurastajankatu 3, Tampere ja kurssipäivien kestot ovat päivittäin 8:15-16:00.
 
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 25.10.2024!
Vaarallisten aineiden turvallisuusneuvonantajakoulutus

Ilmoittaudu mukaan kurssille

Kouluttajana toimii pitkän uran raskaan kaluston koulutustehtävissä tehnyt Pekka Moilanen L&T:ltä.
 
Koulutusmaksu, joka sisältää koulutuksen, harjoitukset ja ruokailut on neljältä päivältä 990 € + alv. VAK-laki kirja tulisi jokaisella oma, koska samalla voit jäsentää sen omaan työhösi sopivaksi työkaluksi. VAK-lakikirjan voi tilata Editan verkkokaupasta.
 
Koulutuksesta voit saada kuorma- ja linja-auton kuljettajan ammattipätevyys-jatkokoulutusta kaksi päivää. Lisätietoja koulutuksesta saat kouluttaja Pekka Moilaselta, pekka.moilanen@lassila-tikanoja.fi.
 
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 25.10.2024!

Varmista paikkasi

Ilmoittaudu mukaan kurssille

Kuinka voimme auttaa? Ota meihin yhteyttä

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Viimeisimmät kirjoituksemme