Siirry sisältöön

Työhyvinvoinnin edistäminen

Suurena työllistäjänä ja palveluyrityksenä kannamme sosiaalista vastuuta pitämällä huolta henkilöstömme työhyvinvoinnista ja työkyvystä. Työkykyjohtamisessa painopisteemme on ennaltaehkäisevässä toiminnassa, kuten työkunnon ylläpitoon ja parantamiseen tähtäävässä tekemisessä sekä esihenkilöiden arkijohtamistaitojen vahvistamisessa.

Seuraamme henkilöstömme terveyslukuja kvartaaleittain

41

terveysprosentti

4,9 %

sairauspoissaolot

Pyöräilijä rannalla
Pyöräilijä rannalla

Tavoitteenamme on hyvinvoiva, terve ja työkykyinen työyhteisö. 

Näin edistämme henkilöstömme hyvinvointia

Presenter-icon

Ennaltaehkäisy

Koulutamme esihenkilöitämme varhaisen tukemisen malliin, jotta voimme tunnistaa mahdolliset ongelmat jo varhain ja keskittyä niiden ennaltaehkäisyyn.

satisfied-customer-2-icon

Kuntoutustoiminta

Kuntoutus- ja uudelleensijoitustoiminnan avulla pyrimme löytämään henkilölle sairauden tai tapaturman alentamaa työkykyä vastaavaa työtä.

customer-service-conversation-icon

Henkinen hyvinvointi

Tuemme henkistä hyvinvointia matalan kynnyksen palveluilla, joita henkilöstömme voi hyödyntää esimerkiksi stressi- ja muutostilanteissa.

Iäkäs jäteauton kuljettaja hymyilee
Iäkäs jäteauton kuljettaja hymyilee

Nostamme henkilöstön eläkeiän 65 vuoteen

Palveluyrityksenä henkilöstömme hyvinvointi on meille arvokasta. Pyrimme jatkuvasti löytämään keinoja työn ja työympäristön kehittämiseen työkykyä tukevaksi niin, että henkilöstömme pystyisi olemaan mukana työelämässä mahdollisimman pitkään. 

Nuori nainen hymyilee kajakissa
Nuori nainen hymyilee kajakissa

Sairauskassa tukee henkilöstön hyvinvointia

Tarjoamme henkilöstöllemme ennaltaehkäisevän ja lakisääteisen työterveyshuollon sekä sairaanhoitopalvelut työterveyshuollossa. Lisäksi täydennämme työterveyshuollon palvelua yhtiön sairauskassalla.Sairauskassa maksaa vuosittain jäsenilleen etuuksia noin 2 miljoonan euron edestä.

Palveluneuvojat - 16x9-2000x1125 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja

Lue työhyvinvoinnista L&T:llä vuonna 2023

Vuonna 2023 teimme monia toimenpiteitä edistääksemme henkilöstömme työhyvinvointia. Lue lisää viimeisimmästä vuosikertomuksesta.