Siirry sisältöön

Uratarina

Teollisuus tarjoaa työmahdollisuuksia myös uran alkuvaiheessa oleville

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Teollisuus tarjoaa työmahdollisuuksia myös uran alkuvaiheessa oleville</span>

L&T:n Teollisuuspalveluissa on tekemistä eri alojen osaajille ja ammattilaisille. Eikä kokemuskaan ole välttämätöntä, jos asenne on kohdallaan.

L&T:n Teollisuuspalvelut tarvitsee osaavia tekijöitä, joilla on halua kehittää tekemistä oman työn ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. L&T:n Teollisuuspalvelut -liiketoiminnassa työskennelläänkin nimensä mukaisesti usein teollisuuden parissa, jossa vaatimukset etenkin työturvallisuudesta ovat korkealla. Isossa roolissa ovat myös laadukkaat työvaatteet sekä säännöllisesti huollettu ja nykyaikainen kalusto.

Koulutamme ammattilaiseksi

Koska työt ja jokainen asiakas ovat vähän erilaisia, töihimme ei varsinaisesti ole valmista koulutusta. Meillä opit työt päivittäisen tekemisen kautta, mutta tietyistä aloista ja kokemuksesta voi olla kuitenkin hyötyä.

Jos sinulla on kokemusta esimerkiksi auto- tai sähköalalta, teollisuuden kunnossapidosta, prosessiteollisuudesta, ympäristö- ja jätehuollosta tai osaamista erilaisten laitteistojen toiminnasta, se auttaa.

Monet laitteistamme liikkuvat raskaiden ajoneuvojen alustoilla, joten kuljettajakoulutus tai muu raskaan kaluston tuntemus on myös hyvä tausta. Mutta jos sinulla ei ole C-korttia, voit suorittaa sen meillä työn ohessa. Huolehdimme myös, että työtehtävän vaatimat ammattipätevyydet pysyvät ajan tasalla, kuten ADR-ajolupakoulutukset ja ADR-täydennyskoulutukset.

LT työt teollisuuden parissa

Haussa hyviä tyyppejä

Meille kaivataan töihin hyviä tyyppejä. Mutta millainen on hyvä tyyppi?

Jos sinulla on asenne kohdallaan etkä pelkää uuden oppimista, olet hyvä tyyppi. Jos digitaalisuus ei pelota, vaan näet sen mahdollisuutena, hienoa! Jos olet valmis ideoimaan uusia tapoja tehdä asioita ja jos vielä haluat positiivisella asenteella tuoda työyhteisöön hyvää henkeä, olet täsmälleen haluamamme tyyppi.

L&T:n Teollisuuspalvelut tarjoaa hyvän paikan kehittyä osaavana ammattilaisena. Kaikki työntekijät saavat meillä hyvän ja perusteellisen perehdytyksen talon tavoille, työturvallisuuteen sekä itse työtehtäviin. Luonnollisesti eri koneisiin ja laitteisiin saa laitekohtaisen opastuksen.

Meillä myös työskennellään aluksi kokeneemman, pidempään talossa olleen työkaverin työparina. Sillä varmistetaan itse työn sekä turvallisten työtapojen oppiminen.

LT teollisuuden parissa työskentely-1

Hyvät työpaikkaedut

L&T:llä on kattava sairauskassa, jonka jäseniksi kaikki uudet L&T:llä päätoimisesti työskentelevät tulevat. Sairauskassa täydentää L&T:n työterveyshuoltoa, joka on jo sellaisenaan lakisääteistä kattavampi. Kassa korvaa muun muassa sairausvakuutuslain mukaiset päivärahat ja korvaukset, jotka muutoin kuuluisivat Kelalle. Lisäksi kassa korvaa vuosittain esimerkiksi hammaslääkärimaksuja ja joka toinen vuosi silmälasien kustannuksia.

L&T tukee henkilöstön liikuntaa ja harrastustoimintaa henkilökuntakerhojen kautta. Tällä hetkellä toiminnassa on 25 eri kerhoa ympäri Suomea. Kerhojen toiminta voi sisältää muun muassa liikuntaryhmiä, liikuntaseteleitä, kulttuuri- ja liikuntatapahtumia sekä virkistystilaisuuksia.

L&T:llä on yli 8000 työntekijää, joista reilut 600 työskentelee Teollisuuspalveluissa. Sinäkin voit olla yksi meistä! Katso täältä avoimet työpaikkamme!

Teollisuuspalvelut on yksi L&T:n kolmesta Suomessa palvelevasta liiketoiminasta Ympäristöpalveluiden ja Kiinteistöpalveluiden ohella. Teollisuuspalvelut koostuu puolestaan neljästä palvelukokonaisuudesta, jotka palvelevat koko Suomen laajuudella ja tarjoavat paljon erilaisia työmahdollisuuksia:

Viemärihuolto tekee viemäreiden ja putkistojen puhdistuksia, avauksia sekä kuvauksia, kaivojen ja erottimien huoltoja sekä tyhjennyksiä ja jätevesijärjestelmien ylläpitoa sekä huoltoja.

Prosessipuhdistus tekee teollisuuden puhtaanapitopalveluita. Prosessipuhdistuksen palveluja ovat korkeapainepesut, robottipesut, suurtehoimuroinnit, räjäytyspuhdistukset, vesileikkaus, vesipiikkaus, kuivaimu ja -puhallus, märkäimu ja imulakaisu.

Vaaralliset jätteet kuljettaa ja käsittelee omissa laitoksissaan vaarallisia jätteitä ympäri Suomea. Vaarallisia jätteistä ovat muun muassa jäteöljyt, sähkö- ja elektroniikkaromut, maalit, lakat sekä jarru- ja jäähdytinnesteet.

Ympäristörakentaminen ohjaa soveltuvat teollisuuden sivuvirrat hyötykäyttöön, kunnostaa pilaantuneita maa-alueita ja rakentaa uusia sekä sulkee käytöstä poistettuja jätealueita koko Suomen alueella.

Katso myös