Siirry sisältöön

Referenssi

L&T näyttäytyy Metsolle moniottelijana, joka tuottaa paljon palveluita laadukkaasti

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >L&T näyttäytyy Metsolle moniottelijana, joka tuottaa paljon palveluita laadukkaasti</span>

L&T vastaa Metson Hakkilan tehtaan kiinteistönhoidosta, ympäristön huollosta ja siivouksesta. Metso arvostaa erityisesti sitä, että saman katon alta ovat saatavissa kaikki tarvittavat palvelut . Urheilutermein L&T on kuin moniottelija, joka tuottaa palvelut laadukkaasti.

Metso Flow Control valmistaa Hakkilan tehtaallaan teollisuusventtiileitä, asennoitimia, toimilaitteita ja näiden yhdistelmiä. Tehtaalla työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 800 henkilöä.

"Toimitamme tuotteita ja laitteita globaalisti ympäri maailman. Noin 90 % kaikista tuotteista menee vientiin", kertoo Hakkilan tehtaan kiinteistöpäällikkö Veli Rajala .

L&T valikoitui Metson kumppaniksi Metson aiempien hyvien kokemusten perusteella. Myös kustannustehokkuus oli valinnan suhteen etusijalla.

"Heiltä on täällä manageri neljänä päivänä viikossa. Manageri johtaa siivousta, kiinteistöpalvelua, kiinteistönhuoltoa, jätehuoltoa, vartiointia ja niin edelleen", Rajala luettelee.

metso_refe_169_kuvituskuva 

"Ennen yhteistyön alkua odotimme, että kaikki toimisi niin kuin ennenkin ja mieluummin jopa paremmin. Aika lyhyessä ajassa päästiin niskan päälle. L&T ponnisteli kovasti ja se tuotti tulosta", Rajala muistelee.

Jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöt

Yksi L&T:n tuomista konkreettisista hyödyistä on Rajalan mukaan niin sanottu yhden luukun periaate. Kun kaikki palvelut saadaan nyt saman katon alta, ei Metson tarvitse enää koordinoida useiden eri palvelutuottajien kanssa. Yksi riittää, ja se helpottaa elämää huomattavasti.

"L&T on moniottelija, joka tuottaa paljon palveluita laadukkaasti", Rajala kuvailee.

"L&T:n kanssa toimiessa olemme saaneet aikaan säästöjä ja pystyneet kehittämään toimintaa muun muassa HSE-asioiden osalta. He ovat tuoneet tullessaan innovaatioita, joita on sitten sovellettu", Rajala toteaa.

"Olemme säästäneet energian käytössämme jopa kymmeniä tuhansia euroja", Rajala summaa.

Katso video L&T:n ja Metson yhteistyöstä:

 

 

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.