Siirry sisältöön

Referenssi

L&T:n ja Valmet Automotiven yhteistyö kehittää tehdasympäristön toimintaa

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >L&T:n ja Valmet Automotiven yhteistyö kehittää tehdasympäristön toimintaa</span>

Yli 1,5 miljoonan euron arvosta toimintaa tehostavia kehitystoimenpiteitä ja yli tuhat ennakoivaa toimenpidettä työturvallisuuden eteen. Näin voidaan kiteyttää L&T:n ja Valmet Automotiven viimeisen neljän vuoden yhteistyö. Turvallisuus- ja kehitystekojen lisäksi L&T:n kokonaisratkaisut tehdasalueille on auttanut nostamaan esimerkiksi jätteiden kierrätys- ja hyödyntämisastetta ympäristöhuollon puolella merkittävästi.

"Tavoitteenamme on osaltamme varmistaa Valmet Automotiven turvallinen työympäristö ja se, että tuotanto voi pyöriä ilman häiriöitä. Tämän arkisen työn rinnalla kehitämme jatkuvasti yhdessä Valmet Automotiven yhteyshenkilöiden kanssa uusia palveluita ja viilaamme nykyisiä mahdollisimman tehokkaaseen muotoon", kertoo yhteistyöstä L&T:n puolella vastaava Juha-Matti Laurila .

Laurilan mukaan L&T:llä ja Valmet Automotivella on käytössä yhteinen johtamismalli, jolla varmistetaan palvelukokonaisuuden joustavuus, suunnitelmallisuus ja yhteisten tavoitteiden saavuttaminen

"Meillä on myös selkeät käytännöt yhteistyössä ja jatkuva laadunvarmistus. Tehdasympäristössä toimittaessa töiden säntillinen organisointi sekä jatkuva seuranta ja parantaminen ovat välttämättömiä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi", Laurila kuvaa.

Laurilan mukaan viime vuosina saavutetut onnistumiset ovat osoitus molempien osapuolien arjen tekijöiden rautaisesta ammattitaidosta ja sitoutumisesta yhdessä tekemiseen. Laaja tukipalvelukokonaisuus sisältää muun muassa sen, että L&T:llä on tärkeä rooli tehtaan toimisto- ja tuotantotilojen sekä ulkoalueiden siisteyden osalta. Lisäksi L&T hoitaa jätteiden kierrätyksen ja hyödyntämisen asiakkaan puolesta jätteen syntypaikalta kierrätykseen tai asianmukaiseen loppukäsittelyyn toimitukseen saakka.

“Valmet Automotiven valmistusliiketoiminta Uudessakaupungissa on kasvanut viime vuosina merkittävästi muodostaen nykyisin Suomen suurimman tuotantolaitoksen. Tärkeässä osassa tätä positiivisen rakennemuutoksen hallintaa ovat osaavat ja joustavat yhteistyökumppanit. L&T on yhteistyömme aikana pystynyt erinomaisesti vastaamaan kasvumme tuomiin haasteisiin", kertoo Valmet Automotive kiinteistö- ja kunnossapitojohtaja Hannu Porasmaa.

Katso yhteistyön keskeiset tulokset:

yhteistyontulokset_valmet_tepa-1

 

 

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.