Siirry sisältöön

Uratarina

Monipuolisia töitä itsenäisille tekijöille teollisuuden parissa

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Monipuolisia töitä itsenäisille tekijöille teollisuuden parissa</span>

L&T:n Teollisuuspalveluissa riittää monipuolista työtä osaaville ihmisille. Työn tekemiseen ja työsuhteen muotoon pääsee vaikuttamaan myös itse.

L&T:n Teollisuuspalveluissa on töitä joka lähtöön: on teollisuuden korkeapainepesutöitä ja puhtaanapitoa, on kuljetustyötä, maanrakennusta sekä terminaali- ja varastotyötä. Työnkuvat ovat laajoja ja niissä pääset työskentelemään erilaisten asiakkaiden kanssa, vaihtuvissa kohteissa ja monenlaisissa olosuhteissa. Teollisuuspalveluilla on satoja asiakkuuksia, joten se että työssä ei ole kahta samanlaista päivää, pätee meillä kirjaimellisesti.

L&T tarjoaa mahdollisuuksia myös maantieteellisesti: Teollisuuspalveluilla on lähes 30 yksikköä Vaasasta Joensuuhun ja Raaseporista Tornioon. Työtä saa tehdä kotiseudulla, mutta jos matkustaminen maistuu, pääset tekemään töitä myös eri puolella Suomea isojen teollisuusasiakkaiden huoltoseisakeissa – keikat eri puolilla Suomea tarjoavat halukkaille mahdollisuuksia tutustua L&T:n muiden yksiköiden töihin ja tekijöihin. Teollisuuspalveluilla on toimipisteitä jopa Ruotsissa, joten matkustaminen työn merkeissä voi suuntautua myös ulkomaille.

LT konttien pesutyöt

Työsuhteita joka makuun

Teollisuuspalveluissa työskennellessä sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopiva työsuhde. Jos vakituinen paikka houkuttaa, sellaisia löytyy, mutta meillä on myös erilaisia työsopimusmuotoja vaikkapa keikkatyötä haluaville.

Jos haluat työskennellä 40 tuntia viikossa, se onnistuu, mutta jos haluat lyhempää viikkoa tai keikkatyötä opiskelijana, on sekin mahdollista. Työajat joustavat tekijän mukaan: meillä on mahdollisuus tehdä pitkää päivää ja sovitussa määrin ylitöitä ja hyödyntää kertyneitä vapaita vaikka pitkän loman merkeissä.

L&T on iso yritys ja se mahdollistaa myös joustavuuden. Työpaikkaa on helppo vaihtaa yksiköstä toiseen, jos esimerkiksi perhetilanne vaatii muuttoa toiselle paikkakunnalle.

Hyvällä asenteella pärjää

Mitä työssä tarvitaan? Ennen kaikkea hyvää asennetta – sillä pääsee alkuun ja sillä pääsee pitkälle. Jos asenne on kunnossa, muutkin asiat sujuvat.

L&T:n Teollisuuspalveluihin tarvitaan hyviä tyyppejä. Asenteen lisäksi hyvällä tyypillä on halu oppia uutta ja valmiuksia nopeisiinkin muutoksiin. Hyvällä tyypillä on myös asiakaspalveluhenkisyyttä, koska sillä pärjää sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Hyvä tyyppi on järjestelmällinen ja kantaa vastuun tekemisistään. Hänellä on ylpeää osaamista, mutta myös sopivasti nöyryyttä.

Hyvä tyyppi ei sooloile ja tee sankaritekoja, vaan on huolellinen myös työturvallisuusasioissa.

Emme tarvitse välttämättä valmiita ammattilaisia. Teollisuuden kokemus tai tekninen osaaminen on eduksi, mutta L&T antaa koulutuksen eri tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus suorittaa työn ohessa C-kortti, jos sellaista ei ennestään ole.

Teollisuuspalveluissa tehdään välillä töitä ahtaissa paikoissa tai isojen laitteiden päällä kiipeillen ja osa käytettävästä laitteistosta on raskasta. Meillä tarvitaan reipasta fyysisyyttä – silti työ sopii niin naisille kuin miehille, ja tärkeämpää on fiksuus kuin raaka voima.

LT korkeapainepesutyöt

Tulevaisuuden työpaikka

L&T on vakaa yritys, jossa riittää töitä tekijöille nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme hyvät ja modernit työkalut, joilla on turvallista työskennellä ja joiden käyttöä pääsee kehittämään työn ohessa.

L&T on tulevaisuuden työpaikka. Vastuullisuus, kiertotalous, materiaalien uusiokäyttö sekä työ ilmastonmuutoksen haittojen pienentämiseksi ovat isoja juttuja – tulevaisuudessa ne ovat yhä isompia. Meillä isoja juttuja pääsee tekemään käytännön kautta.

L&T:llä on yli 8000 työntekijää, joista reilut 600 työskentelee Teollisuuspalveluissa. Sinäkin voit olla yksi meistä! Katso täältä avoimet työpaikkamme!

Teollisuuspalvelut on yksi L&T:n kolmesta Suomessa palvelevasta liiketoiminasta Ympäristöpalveluiden ja Kiinteistöpalveluiden ohella. Teollisuuspalvelut koostuu puolestaan neljästä palvelukokonaisuudesta, jotka palvelevat koko Suomen laajuudella ja tarjoavat paljon erilaisia työmahdollisuuksia:

Prosessipuhdistus tekee teollisuuden puhtaanapitopalveluita. Prosessipuhdistuksen palveluja ovat korkeapainepesut, robottipesut, suurtehoimuroinnit, räjäytyspuhdistukset, vesileikkaus, vesipiikkaus, kuivaimu ja -puhallus, märkäimu ja imulakaisu.

Viemärihuolto tekee viemäreiden ja putkistojen puhdistuksia, avauksia sekä kuvauksia, kaivojen ja erottimien huoltoja sekä tyhjennyksiä ja jätevesijärjestelmien ylläpitoa sekä huoltoja.

Vaaralliset jätteet kuljettaa ja käsittelee omissa laitoksissaan vaarallisia jätteitä ympäri Suomea. Vaarallisia jätteistä ovat muun muassa jäteöljyt, sähkö- ja elektroniikkaromut, maalit, lakat sekä jarru- ja jäähdytinnesteet.

Ympäristörakentaminen ohjaa soveltuvat teollisuuden sivuvirrat hyötykäyttöön, kunnostaa pilaantuneita maa-alueita ja rakentaa uusia sekä sulkee käytöstä poistettuja jätealueita koko Suomen alueella.

Katso myös