Siirry sisältöön

Seisakki ja vuosihuolto

Teollisuuden seisakit ja huoltourakat valtakunnallisesti, turvallisesti ja aina aikataulujesi puitteissa. Tilaa vuosihuollon kokonaispalvelut ympäri Suomen.

Seisakki ja vuosihuolto

Teollisuuden seisakit ja vuosihuollot ammattitaidolla ympäri Suomen

Worker-helmet-hearing-protection-icon

Taattu turvallisuus

Huolellinen suunnittelu aina osana riskienhallintaa. 

clock-recycle-icon

Pitävät aikataulut

Paikalla tarvittava määrä resursseja kellon ympäri.

tank-truck-icon

Hoidamme Suomen suurimmat seisakit

Tarvittava määrä kalustoa, työvoimaa ja asiantuntemusta Suomen joka kolkkaan. 

Seisakki

Suomen suurimpien teollisuuslaitosten vuosihuollot rutiinilla

Seisakin eli vuosihuollon aikana teemme tehtaiden toiminnalle välttämättömät huolto- ja teollisuuspuhdistustoimenpiteet. Monipuolisen asiantuntemuksen ja resurssien ansiosta hoidamme rutiinilla Suomen suurimpien teollisuuslaitosten seisakit.

Työhön kuuluu projektinjohto, työn suunnittelu, turvallisuuskoordinointi ja viranomaisvelvoitteiden täyttäminen. Seisakkiin valmistautuminen ja suunnittelu tehdään aina kuten kuuluu – ja vähän paremmin.

Seisakki

Oma kalusto ja työvoima valtakunnallisesti

Vuosihuollon sijainti ei aiheuta päänvaivaa, sillä voimme liikuttaa tarvitun määrän kalustoa ja työntekijöitä Suomen jokaiseen kolkkaan. Parhaimmillaan paikallisyksiköiden tukena työskentelee 100 L&T:n teollisuuspuhdistusten ammattilaista. Seisakit ja vuosihuollot tehdään kahdessa vuorossa kellon ympäri. 
 
Laajat resurssit ja palveluvalikoima takaavat, että voimme toteuttaa kaiken kokoiset vuosihuollot omalla tuotannolla ja työvoimalla ilman aliurakoitsijoita. Se takaa, että työvoima on L&T:n perehdyttämää ja seisoo tiettyjen, koko yritykselle yhteisten turvallisuuden kulmakivien takana.

Tutustu referenssiin

Miksi valita L&T kumppaniksi seisakkeihin ja vuosihuoltoihin

Seisakki ja vuosihuolto

Turvallisuus ja riskienhallinta kaiken ytimessä

Turvallisuus on kaiken työn keskiössä aikataulun kireydestä ja kohteen koosta riippumatta.

Turvallisten ja tehokkaiden työtapojen suunnittelu ja aikataulutus, kaluston valinta, tarvitun työvoiman määrä ja turvallisuussuunnitelmat ovat osa seisakin riskienhallintaa. 

Huolellinen valmistelu ja koordinointi

Onnistuneen seisakin suunnitteluvaiheessa tutustumme kohteeseen huolellisesti paikan päällä, arvioimme kaluston tarpeen ja niiden sijoittamisen kohteessa, teemme työvuorosuunnittelun, suunnittelemme taukokoppien ja majoituksen sijainnin ja koostamme vaiheistetun aikataulun seisakin aikaiselle työlle.

Onnistuneen seisakin toteutus vaatii myös tarkkaa koordinointia ja yhteistyötä muiden alihankkijoiden kanssa.

Joka seisakki valmiiksi aikataulussaan

Huolellinen aikataulutus on tärkeää, jotta tehtaan alasajo huoltotöiden ajaksi etenee oikeassa työjärjestyksessä, tavoitteiden mukaisesti, ja minimoi tehtaan taloudelliset menetykset.

Realistisessa aikatauluarviossa varaudumme myös seisakin aikaisiin ennakoimattomiin yllätyksiin. Kalustoresurssia varataan jopa yli tarpeen ja kalustovian sattuessa omat huoltomiehemme tarttuvat välittömästi korjaustoimiin.

Kuinka voimme auttaa? Ota meihin yhteyttä

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Referenssit teollisuuspuhdistuksista

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Viimeisimmät kirjoituksemme