Siirry sisältöön

Finanssivalvonta on hyväksynyt Lassila & Tikanoja Oyj:n rekisteröintiasiakirjan ja Lassila & Tikanoja Oyj harkitsee vakuudettoman joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskua

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2014-08-28 13:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --
Lassila & Tikanoja Oyj                    Pörssitiedote                     28.8.2014 klo 14.30

Finanssivalvonta on hyväksynyt Lassila & Tikanoja Oyj:n rekisteröintiasiakirjan ja Lassila & Tikanoja Oyj harkitsee vakuudettoman joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskua

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai välillisesti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Hongkongissa, Etelä-Afrikassa tai Japanissa tai missään muussa valtiossa, jossa levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.

Finanssivalvonta on tänään 28.8.2014 hyväksynyt Lassila & Tikanoja Oyj:n arvopaperimarkkinalain mukaisen rekisteröintiasiakirjan (”Rekisteröintiasiakirja”). Rekisteröintiasiakirja sisältää tietoja Lassila & Tikanoja Oyj:stä sekä sen liiketoiminnasta ja taloudellisesta asemasta. Rekisteröintiasiakirja on voimassa 12 kuukautta sen hyväksymisestä.

Lassila & Tikanoja harkitsee vakuudettoman joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskua rekisteröintiasiakirjan alla. Laina pyritään laskemaan liikkeeseen lähitulevaisuudessa markkinatilanteen mukaan.

”Velkapääomamarkkinoille siirtyminen monipuolistaa rahoituslähteitämme ja tukee strategiamme toteuttamista”, sanoo talousjohtaja Timo Leinonen.

Mahdollisen liikkeeseenlaskun pääjärjestäjänä toimii Danske Bank Oyj.

Rekisteröintiasiakirja on saatavilla arviolta 28.8.2014 alkaen Lassila & Tikanoja Oyj:n kotisivuilla osoitteessa http://www.lassila-tikanoja.fi/yritys/sijoittajat/rekisterointiasiakirja/Sivut/default.aspx suomenkielisenä koko sen voimassaoloajan. Rekisteröintiasiakirjaa ei ole painettu, mutta sijoittajan on mahdollista saada Rekisteröintiasiakirjasta maksuton paperituloste tilaamalla se sähköpostitse osoitteesta ir@lassila-tikanoja.fi tai postitse osoitteesta Lassila & Tikanoja Oyj, PL 28 00441 Helsinki.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Timo Leinonen
talousjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2013 oli 668,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi