Siirry sisältöön
Ura - 16x9-2000x1125 - Työpaikat

Monimuotoinen ja hyvinvoiva työyhteisö

L&T:llä reilu ja hyvä työelämä kuuluu kaikille. Haluamme, että L&T:llä jokainen voi tehdä työtä omana itsenään omaan elämäntilanteeseensa sopivalla tavalla ja päästä joka päivä terveenä kotiin.

L&T:läiset pähkinänkuoressa

8 000

ammattilaista

400

ammattinimikettä

yli 80

kansallisuutta

85

% henkilöstöstä Suomessa

Työnjohtaja - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Kannustusta

Monimuotoinen L&T

L&T:llä kollegasi voivat edustaa yli 80 eri kansalaisuutta, olla hyvin eri-ikäisiä nuorista aloittelijoista pitkän uran tehneisiin konkareihin ja osata hyvin erilaisia asioita, sillä L&T:llä on käytössä yli 400 erilaista ammattinimikettä. Kaiken kaikkiaan L&T:llä työskentelee yli 8 300 hyvää tyyppiä ja heistä 85 prosenttia Suomessa. Jokainen meistä tuo L&T:lle ainutlaatuisia näkökulmia, erilaisia taitoja ja osaamista.

Avoimet työpaikat - 1x1-1200x1200 - Työpaikat-1

Tavoitteena monimuotoinen ja hyvinvoiva työyhteisö

Monimuotoisuuden edistäminen, yhdenvertaisuuden varmistaminen ja hyväksyvän työilmapiirin rakentaminen ovat keskeisiä tavoitteitamme. Uskomme, että työturvallisuus ja työhyvinvointi luovat pohjan tyytyväiselle henkilöstölle, jota tasa-arvo tukee ja jolle yhteenkuuluvuus antaa voimaa.

Tasa-arvo ja monimuotoisuus

computer-leaf-icon

Sukupuolijakauma
Naiset 38 / miehet 62

L&T:llä miehet ja naiset ovat sijoittuneet tasaisesti eri työtehtäviin. L&T:llä sukupuoli ei ole palkkaukseen vaikuttava tekijä.

group-icon

Ikäjakauma
15 - 75 v.

Ikäjakauma on tasainen eri ryhmien välillä. Palveluliiketoiminta on työvoimavaltaista ja tarjolla on työpaikkoja uran eri vaiheisiin. 

expert-network-icon

Kansalaisuudet
yli 80

L&T on jo nyt monikansallinen työyhteisö ja haluamme ola sitä myös jatkossa. Ulkomaan kansalaisten osuus henkilöstöstä on noin 20 %.

Työturvallisuus ja työhyvinvointi

helmet-goggles-icon

Kokonaistapaturma­ taajuus TRIF 23

Haluamme, että kaikki pääsevät terveenä kotiin. Olemme panostaneet vuodesta 2012 järjestelmällisesti työturvallisuuden kehittämiseen. Tavoitteemme on 0 tapaturmaa.

heart-icon

Terveysprosentti
41

Terveysprosentti kuvaa sitä osuutta henkilöstöstä, joka on ollut raportointikaudella vailla sairauslomapäiviä. Tavoitteenamme on nostaa se yli 50 prosenttiin.

laboratory-glass-icon

Sairauspoissaolo­ prosentti 5,1

Sairauspoissaolomme ovat olleet jo vuosia varsin matalalla huolimatta tehdyn työn fyysisyydestä. Olemme myös tarjonneet jo vuosia normaalia laajempia työterveyspalveluita henkilöstöllemme.

Yhteenkuuluvuus

satisfied-customer-icon

Henkilöstön tyytyväisyys eNPS 21

Haluamme, että henkilöstö viihtyy L&T:llä joka päivä. Tämän selvittämiseksi mittaamme säännöllisesti henkilöstön fiilistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tavoitteenamme on, että eNPS olisi yli 50.

Monimuotoisuuden edistäminen

Haluamme, että L&T:llä sinua ja työkavereitasi kuin muita sidosryhmiäkin huomioidaan ja kohdellaan reilusti. Haluamme, että sinun ja muiden L&T:läisten on helppo tulla meille töihin ja viihtyä osana työyhteisöämme. Emme hyväksy työpaikalla syrjintää, uhkailua, häirintää tai kiusaamista missään muodossa. Haluamme, että jokainen L&T:läinen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, turvallisuutta oppia, turvallisuutta osallistua ja turvallisuutta haastaa vallitseva tilanne. Jotta onnistumme tässä, on jokaisen L&T:läisen otettava vastuu näistä omassa tehtävässään.
Monimuotoinen työyhteisö - 1x1-1200x1200 - L&T työpaikkana

Haluaisitko olla osa monimuotoista työyhteisöä?

Hae nyt L&T:lle ja ole osa työyhteisöä, jossa monimuotoisuuden eteen tehdään yhdessä töitä joka päivä.