Siirry sisältöön
Kaupunkimaisema

Kaikki kiinteistö­palvelut

Tutustu L&T:n tarjoamiin kiinteistöpalveluihin, kuten siivouspalveluihin, kiinteistöhuollon palveluihin sekä kiinteistötekniikan palveluihin. 

l&t22_valmis_014-landscape-3x2

Asiantunteva kumppani kiinteistön ylläpitoon

Ammattitaitoinen kiinteistöhuolto tarkoittaa sinulle sujuvaa arkea. Lamput palavat siellä missä pitää, pihat säilyvät siisteinä ja turvallisina eivätkä lumityöt aiheuta harmaita hiuksia. Ja sen kerran, kun avaimet unohtuvat, lämmitys reistaa tai vesihana tiputtaa, on apu vain huoltopyynnön päässä. 

Kiinteisto-siivous-pinnat-1280x960-4x3

Laadukas siivouspalvelu pitää tilat puhtaina ja viihtyisinä

Hankkiessasi siivouspalvelut L&T:ltä voit olla varma, että palvelu toteutetaan aina alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, kestävästi ja työntekijöidemme hyvinvointi edellä. Tutustu siivouspalveluihimme:

Kiinteisto-kylmatekniikka-asiantuntija-kypara-1280x960-4x3

Jätä kiinteistötekniikka ammattilaisen huoleksi

Monet talotekniset järjestelmät ovat sellaisia, että niiden huoltoon ja ylläpitoon vaaditaan erityispätevyys ja koulutus. Kun ostat kiinteistötekniikan palvelut L&T:ltä, tiedät saavasi ammattilaisen asialle.  

l&t22_valmis_016

Energiapalveluilla jopa 35 %:n energiasäästöt kiinteistöösi

L&T:n energiatehokkuuspalvelujen avulla voit säästää jopa kolmasosan kiinteistösi energiakulutuksesta. Tutustu energiatehokkuuspalveluihimme:

Viherpalvelut-pihojen-kunnostu-1280x960

Vehreät ulkoalueet viherpalveluilla

Ulko- ja viheralueet vaikuttavat kiinteistön arvoon siinä missä muutkin tilat. Ylläpitämällä kiinteistösi viheralueita takaat käyttäjille viihtyisät ja turvalliset ulkoalueet. Kun kokonaisuus on ammattilaisten käsissä, myös kiinteistösi arvo säilyy.  

Huomisen kauppakeskus

Huomisen kauppakeskus on kohtaamispaikka, jonka palvelut tuotetaan tarpeenmukaisesti, kestävästi ja energiatehokkaasti. Sen tilat ovat sekä kävijöille että vuokralaisille houkuttelevia.