Siirry sisältöön
Sähköasentajat ja LVI-asentajat - 16x9-2000x1125 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja
Siivooja tiimin kanssa - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Avoimet työpaikat asentajat

Etsimme säännöllisesti kiinteistötekniikan ammattilaisia sähkö-, lvi-, automaatio-. putki-, kylmä- tai sprinkleriasentajiksi. Asentajana pääset saksi ammatttilaisverkostoa, joka toimii erityisesti liikekiinteistöjen apuna.

Sijainti
Työsuhde
Näytä enemmän suodattimia
Asentaja - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja

Etkö löytänyt etsimääsi asentajan työpaikkaa?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia myös muihin työtehtäviin ja toimintoihin, joista monet voisivat sopia myös sinulle.

4 syytä hakea asentajaksi

Sähköasentajat ja LVI-asentajat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Huippuosaaja

Asentajana kehityt alan huippuosaajaksi

Näissä hommissa pääset kehittymään vasta-alkajasta huippuammattilaiseksi. Osaamisesi karttuu ensimmäisestä päivästä alkaen ja oppiminen on jatkuvaa, sillä pääset tekemään työtä mitä erilaisimmissa asiakaskohteissa ja hyödyntämään uusimpia menetelmiä ja laitteita sekä saat tukea kollegoiltasi. Ja jos kaipaat myöhemmin lisää uusia haasteita, voit laajentaa osaamistasi oppisopimuksella muihin asentajan tehtäviin tai edetä halutessasi vaikka työnjohtajaksi. Valinnan suunnasta teet sinä, mutta me pidämme aina huolta perehdytyksestä.

Sähköasentajat ja LVI-asentajat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Luotettava yritys

Saat työnantajaksi kehittyvän ja luotettavan yrityksen

Kun päätät työskennellä asentajana L&T:llä, saat työnantajaksesi suuren, vastuullisen ja suomalaisen työllistäjän, joka toimii työehtosopimusten mukaan. Saat lähes aina vakituisen ja kokoaikaisen työn, joka mahdollistaa toimivan arjen. Saat palkan aina ajallaan ja muutkin edut ovat sitä, mitä olemme luvanneet. Saat esimerkiksi normaalia kattavammat työterveyspalvelut ja sairauskassan, jonka kautta saat mm. hieronta- ja hammaslääkärikäyntejä. Tavoitteenamme onkin, että pääset joka päivä terveenä kotiin, joten työturvallisuus on aina keskeinen osa jokaista työpäivääsi.

Sähköasentajat ja LVI-asentajat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Työvälineet

Saat käyttösi asianmukaiset työvälineet ja modernin kaluston

Meillä saat käyttöösi asianmukaiset, toimivat ja hyvin huolletut laitteet sekä lähes poikkeuksetta työkäyttöön tarkoitetun pakettiauton, sillä työtehtäväsi vaativat usein siirtymistä asiakaskohteesta toiseen. Lisäksi saat avuksi myös kaikki muut työssäsi tarvittavat välineet ja varusteet sekä työkäyttöön tarkoitetun älypuhelimen, joka tuo ulottuvillesi niin työtehtävät, työvuorot kuin perehdytykseen liittyvät verkkokurssitkin. Voit myös halutessasi osallistua uusien työmenetelmien ja -välineiden kehittämiseen.

Sähköasentajat ja LVI-asentajat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Ammattilaisverkosto

Pääset osaksi ammattilaisverkostoa

Näissä hommissa viihdyt, sillä olet aina osa laajempaa ja osaavaa asentajien verkostoa, jossa on hyvä yhteishenki. Töitä teet työtehtävästä riippuen joko parin kanssa tai yksin. Joka tapauksessa joka päivä pääset kohtaamaan joko asiakkaita tai kollegoita. Opit varmasti joka päivä jotakin uutta ja saat tehdä työtä paremman huomisen eteen. Saat työsi tueksi myös ammattitaitoisen, nimetyn esihenkilön, jolta voit aina pyytää tukea ja jonka tapaa kasvokkain tai etänä vähintäänkin viikoittain. Ei olisi mitenkään tavatonta, jos tapaisit kollegoitasi myös vapaa-ajallasi.

Asentajan työ

  1. Itsenäistä työtä yksin tai pareittain

  2. Vaatii vahvaa osaamista kiinteistötekniikasta

  3. Palveluasenteen pitää olla kunnossa, sillä työtä tehdään aina asiakkaalle

  4. Laadusta, turvallisuudesta ja raportoinnista ei voi tinkiä

  5. Käytössä modernit työvälineet ja varusteet älypuhelimineen

  6. Edellyttää B-ajokorttia ja alan koulutusta

Kiinteistotekniikka-LVI-1920x1080-16x9

Asentajien tehtävät

Asentajien tehtävät vaativat usein alan koulutusta, mutta aiempi kokemus asentajan tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Sähköasentaja

Sähköasentajana luot ja ylläpidät toimivia ja turvallisia sähköjärjestelmiä. Työtehtäviisi kuuluvat sähköjärjestelmien asennukset, huollot, vikojen etsintä ja korjaukset. Myös sähköpiirustusten ja asennusohjeiden lukeminen ja asennustarvikeluetteloiden laatiminen on sinulle arkea, kun työskentelet monipuolisissa asiakaskohteissa, joissa pääset soveltamaan ammattitaitoasi ja näyttämään osaamisesi.

Tehtävänäsi on varmistaa, että sähköjärjestelmät toimivat moitteettomasti ja ovat turvallisia kaikissa asiakaskohteissa. Sinulta odotetaan vahvaa teknistä osaamista, tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä noudattaa sähköalan tiukkoja turvallisuusmääräyksiä. Sähköasentajana olet avainroolissa varmistamassa sähkön laadukasta ja häiriötöntä jakelua asiakkaillemme.

LVI-asentaja

LVI-asentajana teet monipuolisia ja haastavia talotekniikan asennustöitä ja korjaat ja huollat rakennusten lämmitys-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiä ja laitteita.

Työskentelet erilaisissa asiakaskohteissa, kuten liikekiinteistöissä, kauppakeskuksissa tai teollisuudessa. Osaat lukea ja soveltaa erilaisia suunnitelmia ja asennusohjeita sekä noudattaa turvallisuusmääräyksiä. Sinulla on vahvat tekniset taidot, ongelmanratkaisukykyä ja asiakaspalvelutaitoja. LVI-asentajana mahdollistat, että asiakkaidemme LVI-ratkaisut toimivat, kuten pitää.

Putkiasentaja eli LV-asentaja

LVI-asentajana teet monipuolisia ja haastavia talotekniikan asennustöitä ja korjaat ja huollat rakennusten lämmitys-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiä ja laitteita.

Työskentelet erilaisissa asiakaskohteissa, kuten liikekiinteistöissä, kauppakeskuksissa tai teollisuudessa. Osaat lukea ja soveltaa erilaisia suunnitelmia ja asennusohjeita sekä noudattaa turvallisuusmääräyksiä. Sinulla on vahvat tekniset taidot, ongelmanratkaisukykyä ja asiakaspalvelutaitoja. LVI-asentajana mahdollistat, että asiakkaidemme LVI-ratkaisut toimivat, kuten pitää.

Automaatioasentaja

Automaatioasentajana asennat, huollat ja kunnostat erilaisia automaatiojärjestelmiä ja laitteita esimerkiksi teollisuudessa ja erilaisissa liikekiinteistöissä. Osaat ohjelmoida järjestelmiä ja logiikoita sekä mitata ja säätää piirejä.

Olet tottunut noudattamaan erilaisia turvallisuusmääräyksiä. Sinulla on teknistä taitoa, ongelmanratkaisukykyä ja asiakaspalvelutaitoja.  Automaatioasentaja huolehdit, että asiakkaidemme automaatioratkaisut toimivat tilanteessa kuin tilanteessa.

Sprinkleriasentaja

Sprinkleriasentajana asennat, huollat ja kunnostat erilaisia sprinkleri- eli sammutuslaitteistoja erilaisissa kohteissa, kuten teollisuus- tai liikekiinteistöissä.

Osaat lukea ja soveltaa erilaisia piirustuksia ja asennusohjeita sekä noudatat erilaisia turvallisuusmääräyksiä. Sprinklerilaitteiston toimivuuden testaaminen ja tarkastaminen on sinulle arkea samoin kuin raportointi puutteista ja vioista. Tarvittaessa neuvot asiakkaita laitteistojen käytössä ja seurannassa. Sinulla on vahvat tekniset taidot, ongelmanratkaisukykyä ja asiakaspalvelutaitoja.

Kylmäasentaja

Kylmäasentajana asennat, korjaat ja huollat erilaisia kylmälaitteita, kuten jäähdytys- ja pakastusjärjestelmiä mm. kaupoissa tai erilaissa tehtaissa. Testaat ja tarkastat laitteiden toimivuuden ja raportoit havaitsemistasi puutteista tai vioista.

Neuvot asiakkaita laitteiden käytössä ja huollossa sekä seuraat alan kehitystä ja määräyksiä. Olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen ja sinulla on kylmälaiteasentajan koulutus tai muu soveltuva koulutus ja tarvittavat luvat, esimerkiksi kylmälupakortti.

Asentajana L&T:llä

Videolla putkiasentajamme Muhis  kertoo, millaisia kokemuksia hänellä on työstään L&T:llä.

Tutustu kiinteistötekniikan ammattilaisiin

Asentaja - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen nyt, pääset lukemaan uusimmat uratarinat ja työnhakuvinkit, perehtymään asiantuntijoiden kirjoituksiin työelämästä ja tutustumaan avoimiiin työpaikkoihin.

Näin haet asentajaksi L&T:lle

finder-icon

Löydä työpaikka

Tutki avoimet työpaikat siivoojille nettisivuiltamme ja löydä juuri sinua kiinnostava työpaikka.

document-pen-icon

Valmistaudu hakemiseen

Valmistaudu työnhakuun kirjoittamalla työhakemus ja päivittämällä CV.

conversation-icon

Kiitos hakemuksesta

Saat vahvistuksen ja tiedon rekrytointiprosessin etenemisestä sähköpostiisi. Odottele rauhassa yhteydenottoa.