Siirry sisältöön

Kaupan tukipalvelut

Kaupan tukipalvelut viimeistelevät asiakaskokemuksen. Ostoskärryt löytyvät sieltä mistä pitää, hyllyissä on tavaraa, tilat ovat siistejä ja ympäristö turvallinen. L&T kaupan tukipalvelut vapauttavat henkilökuntasi ajan myyntityöhön ja asiakaspalveluun.

Kaupan-tukipalvelut-1920x1080-16x9
Kaupan-tukipalvelut-1280x960-4x3

Kaikki kaupan tukipalvelut yhdestä paikasta

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia kaupan tukipalveluja, joista huolehtivat osaavat ammattilaisemme.

van-icon

Autopesulan hoito

Autopesula tarvitsee päivittäistä huolenpitoa ja sen asiakkaat apua, usein nopeallakin vasteajalla. Olemme apunasi autopesulan päivittäisessä toiminnassa.  

wacuum-cleaner-on-icon

Erikoispuhdistus

Takaa asiakkaillesi puhtaat ostoskärryt ja -korit, liukuportaat ja polttoainemittarikentät. Erikoispuhdistajat ovat vaikean lian ammattilaisia

human-woman-icon

Hyllytyspalvelut

Varmista, että tuotteet ovat asiakkaiden saatavilla. Hoidamme kaikki kaupan hyllytyspalvelut joko osana palvelukokonaisuutta tai tunti kerrallaan.

recycle-icon

Laitehuolto

Saat meiltä pullonpalautus-järjestelmien huollot peruspuhdistuksista vaativiin järjestelmämuutoksiin. Huollamme myös eri valmistajien siivouskoneet.

person-icon

Myymälä­vartiointi

Takaa asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus. Koulutetut vartijat ennaltaehkäisevät vaaratilanteita ja osallistuvat moniosaajina muihin kaupan tukipalveluihin.

stars-thumbs-up-icon

Ostoskärry­palvelut

L&T:n tiimi huolehtii, että ostoskärryt löytyvät oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Asiakkaasi saavat käyttöönsä ehjät ja puhtaat kärryt, silloin kun niitä tarvitsevat.

Smiley-1-super-happy-icon

Pullonpalautus

Jos pullonpalautuspiste ei toimi, voi kauppareissu saada ikävän käänteen ennen kuin ehtii edes alkaa. L&T:n tiimi huolehtii puolestasi päivittäisistä puhdistuksista ja tarvittavista tilauksista.

spray-bottle-icon

Päivystys­siivous

Pidä myymäläsi siistinä myös illan hiljaisten tuntien aikana. L&T:n moniosaajat huolehtivat yllättävistä sotkuista myös silloin, kun varsinaisen siivoojan työpäivä on päättynyt.

human-computer-icon

Verkkokaupan noutopisteen operointi

Varmista sujuvat verkko-ostokset: jätä noutopisteen varastointi, hyllytys sekä ostosten luovutus asiakkaalle meidän huoleksemme.

Teemme työmme ammattitaidolla

Kaupan-tukipalvelut-karrypalautus-1280x960-4x3

Myymälän erityispiirteet huomioidaan

L&T:n tiimi tuntee myymäläsi ja sen tarpeet. Kun yksi työryhmä pitää huolen isommasta kokonaisuudesta ilman organisaatioiden välisiä raja-aitoja, työn laatu paranee. Päivittäiset tehtävät hoituvat paikallisen palvelumestarin johdolla sovitusti, jolloin sinä voit keskittyä itsellesi olennaiseen liiketoimintaan.

Kaupan-tukipalvelut-1280x960-4x3

Työt hoituvat joustavasti tilanteen mukaan

Tukipalvelutiimiläiset ovat moniosaajia, jotka huolehtivat tehtävistä joustavasti ristiin. Esimerkiksi vartijat varmistavat, että ehjät ja siistit ostoskärryt ja -korit löytyvät sieltä mistä pitää. Päivystyssiivouksiin osallistuvat kaikki tiimiläiset tarpeen mukaan. Hiljaisempina aikoina voit täydentää palveluita esimerkiksi hyllyttämisellä.

Kaupan-tukipalvelut-pullopalvelu-1280x960-4x3

Vähemmän kustannuksia

Myymäläsi asiakaskokemus paranee, kun kaikki palvelut toimivat saumattomasti yhteen. Samalla säästät kustannuksissa, kun yksi tiimi huolehtii joustavasti esimerkiksi siivouksesta, myymälävartioinnista, ostoskärryjen siirtelystä ja hyllytyksestä.

Kehitä myymäläsi asiakaskokemusta

Kun me huolehdimme tukipalveluista, henkilöstönne pystyy panostamaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön.

thumbs-up-icon

Ajansäästöä ja vaivattomuutta

Miksi L&T:n tukipalvelut:

  • Saat kaikki kaupan tukipalvelut samalta luotettavalta toimijalta.
  • Yksi yhteyshenkilö, yksi tiimi ja yksi lasku. Kokonaispalvelu tuo säästöjä, laatua ja joustavuutta.
  • Tukipalvelutiimin moniosaajat hoitavat vartioinnin, päivystyssiivoukset, hyllyttämisen, kärryjen keräämisen ym. joustavasti ja kustannustehokkaasti.
  • Palvelupaketti räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

Esimerkkejä kaupan tukipalveluiden hyödyistä

Kaupan-tukipalvelut-karrypalautus-ulkokuva-1280x960-4x3

Hyödy enemmän, säädä vähemmän

Suunitteletko myymäläsi toimintojen tehostamista? Haluaisitko parantaa asiakaskokemusta? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. Räätälöimme mielellään sopivan palvelukokonaisuuden juuri sinun myymäläsi tarpeisiin.

Autamme valtakunnallisesti

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä