Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveysalan tukipalvelut

L&T:n tarjoamat sosiaali- ja terveysalan tukipalvelut helpottavat hoitajien jokapäiväistä arkea. 

Kiinteisto-siivous-sairaala-toimenpidehuone-1280x960-4x3
Kiinteisto-siivous-sairaala-toimenpidehuone-1200x630

Kustannustehokas käsipari hoitotyön tueksi

Hoitoalan arkeen mahtuu monta tehtävää, jotka ovat kriittisiä palvelun sujuvuuden kannalta, mutta jotka eivät varsinaisesti kuulu hoitoalan ammattilaisten ydinosaamiseen. Helpota arkea ja ota avuksi sosiaali- ja terveysalan tukipalveluiden ammattilaiset.

human-woman-icon

Osaavat ammattilaiset

L&T:n kodinhuoltajat ja laitoshuoltajat ovat koulutettuja tekijöitä, jotka tuntevat sosiaali- ja terveysalan vaatimukset. Koulutuksen lisäksi järjestelmällinen perehdytys työtehtäviin, turvallisuuteen, hoitoympäristöön sekä itse asiakaskohteeseen varmistaa, että saat avuksesi osaavan tukipalvelutyöntekijän

hand-shake-icon

Räätälöidyt ratkaisut

Jokainen sosiaali- ja terveysalan tila ja toimija on erilainen. Saat meiltä sinun tarpeisiisi suunnitellut ratkaisut. Voit valita palvelupakettiisi juuri ne palvelut, jotka teidän arkeanne eniten helpottavat.

stars-thumbs-up-2-icon

Säästä aikaa ja resursseja

Voit luottaa siihen, että saat tarpeidenne mukaista palvelua tilanteessa kuin tilanteessa. Sinä ja hoitohenkilökuntasi voitte keskittyä asiakkaiden hoitoon ja hyvinvointiin – me hoidamme muun.

Sujuvampaa arkea

Hoitajat voivat keskittyä varsinaiseen hoitotyöhön, kun ammattitaitoinen kodinhuoltaja huolehtii hoitotyötä tukevista tehtävistä.

Kiinteisto-siivous-kadenjalki-referenssit-1280x960-4x3

Kodinhuoltaja parantaa arkea

Saat kodinhuoltajasta korvaamattoman avun sosiaali- ja terveysalan kodinomaisiin asumispalveluihin, kuntoutuslaitoksiin ja esimerkiksi lastensuojeluun. 

Kodinhuoltajan työhön voi kuulua esimerkiksi pyykki-, ruoka- ja -vuodehuoltoa sekä puhtaanapitoa. Koulutettu kodinhuoltaja voi osallistua myös asiakastyöhön, kuten esimerkiksi asiakkaiden perustarpeista huolehtimiseen ja niissä avustamiseen.

Kiinteisto-siivous-1280x960-4x3

Laitoshuoltaja tuo sujuvuutta

Laitoshuoltaja on puhtaanapidon ja hoitologistiikan apukätesi sujuvan arjen varmistamisessa. Hän voi pitää huolen esimerkiksi hoitotarvikkeiden ja välineiden täydennyksestä, hyllyttämisestä, keräilystä ja apuvälineiden puhdistuksesta.

Hoitoalan ammattilaisten aika ei kulu tavaroiden paikalleen laittamiseen, tarviketilausten tekemiseen tai puhtaanapitoon, kun työt ovat tehtävään koulutetun ammattilaisen käsissä.

Kiinteisto-siivous-sairaala-1280x960-4x3-1

Hoitotyötä helpottamaan

Vapauta henkilöstösi aikaa asiakkaiden kohtaamiseen ja hoitotyön tekemiseen. Kysy lisää kattavista sosiaali- ja terveysalan tukipalveluistamme.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kipa Palvelu: Sairaalasiivous - FI

Sairaala­siivous

L&T:n sairaalasiivous säästää hoitajien aikaa hoitotyöhön – ammattitaitoiset laitoshuoltajat...

Kipa Palvelu: Infektiontorjunta - FI

Infektion­torjunta

Älä anna epidemioiden pysäyttää liiketoimintaasi ja tartuntojen levitä. Ota käyttöön L&T:n...

Autamme valtakunnallisesti

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä