Siirry sisältöön

Vartiointi­palvelut

Pidä liiketoimintasi pyörimässä ilman häiriötekijöitä. L&T:n vartiointipalvelut varmistavat niin asiakkaidesi, henkilökuntasi kuin omaisuutesi turvallisuuden. Halutessasi voit yhdistää vartijoiden työhön muita liiketoimintaasi tukevia tehtäviä. Kokoa oma palvelupakettisi ja räätälöidään ratkaisu.

Kaupan-tukipalvelut-vartiointi-1920x1080
Kaupan-tukipalvelut-vartiointi-1920x1080

L&T tarjoaa turvallisuusratkaisut yrityksille

Vartiointipalveluiden tulee mahdollistaa turvallinen kiinteistö ja asioimisympäristö.  L&T:n ammattilaiset huolehtivat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuudesta.

person-icon

Luota koulutettuihin ammattilaisiin

Saat L&T:ltä avuksesi aina vartijan, joka on alan koulutettu ammattilainen. Tunnemme työn ja alan vaatimukset erilaisissa ympäristöissä. Voit luottaa siihen, että asiakkaasi, henkilökuntasi ja kiinteistösi on hyvissä käsissä.

Smiley-1-super-happy-icon

Varmista toiminnan jatkuminen ilman häiriötekijöitä

Jo vartijan läsnäolo riittää usein ennaltaehkäisemään häiriöitä ja luo turvallisen ilmapiirin asioinnille. Osa vartijoiden ammattitaitoa on tilanteiden ennakointi, jolloin he pystyvät ennakoimaan eikä ongelmia ehdi kehittyä. Jos häiriöitä kuitenkin pääsee syntymään, koulutetut vartijat tietävät miten tilanteet ratkaistaan aina turvallisuus edellä.

puzzle-icon

Hyödynnä kokonaispalvelun edut

Voit yhdistää vartijoiden työhön varsinaisen vartioinnin lisäksi erilaisia tehtäviä, jotka tukevat liiketoimintaasi. Kokonaispalvelu katsotaan aina tapauskohtaisesti ja räätälöidään juuri sinulle sopivaksi.

Vartiointi- ja asiakaspalvelua samassa paketissa

Oikea kokonaisuus riippuu aina kohteesta, joten palvelut räätälöidään aina tarpeidesi mukaan.

KIPA-energiapalvelut-4x3-1280x960-nostokuva-toimisto2

Aulavartija on myös asiakaspalvelija

Varmista tilojesi turvallisuus ja luo hyvä ensivaikutelma jo aulassa. Aulavartija on usein ensimmäinen henkilö, kenet toimistokiinteistöön tulija kohtaa. Kun vastassa on ammattitaitoinen aulapalvelu, on vierailijan olo sekä tervetullut että turvallinen. L&T:n aulavartijat ovat paitsi turvallisuusalan ammattilaisia, myös ennen kaikkea asiakaspalvelijoita.

Kiinteisto-aulapalvelut-vartiointi-1280x960

Myös toimiston tukitehtävät sujuvat

Halutessasi voit yhdistää aulavartijan tehtävään erilaisia toimiston tukipalveluita tarpeesi mukaan. Voit koota kiinteistöösi sopivan palvelupaketin yhdistämällä esimerkiksi aulavartiointia, kokouspalveluita, postitusta, avainhallintaa ja toimistotarvikevaraston ylläpitoa

Kaupan-tukipalvelut-vartiointi-1280x960

Turvallisuus ennenkaikkea

Takaa asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus myymälävartioinnilla. Saat meiltä myös järjestyksenvalvojat esimerkiksi kauppakeskuksiin. Asiakaspalvelutaitoisten vartijoiden ja järjestyksenvalvojien läsnäolo luo jo itsessään turvallisen ja miellyttävän ympäristön ostoksille ja asioinnille.

Kaupan-tukipalvelut-karrypalautus-ulkokuva-1280x960-4x3

Apua kaupan tukitöihin

Voit yhdistää vartijoiden työhön erilaisia kaupan tehtäviä, jotka varmistavat arjen sujuvuuden niin henkilöstölle kuin asiakkaille. Vartija voi työnsä ohessa esimerkiksi siirrellä ostoskärryjä ja koreja, auttaa pullonpalautuksen ongelmatilanteissa ja opastaa asiakkaita tarpeen mukaan. 

Kiinteistohuolto-maisemakuva-1280x960-4x3

Vartiointipalvelut teollisuuslaitoksissa

Yksittäinen tuotantolaitos tai laaja teollisuusalue – saat meiltä vartiointipalvelut kaikenlaisiin kohteisiin. Teollisuusympäristöt voivat olla haastavia turvallisuuden suhteen. Varmista mielenrauha itsellesi ja henkilöstöllesi, ja jätä vartiointi meidän huoleksemme.

Kaupan-tukipalvelut-karrypalautus-ulkokuva-1280x960-4x3

Hyödy enemmän, säädä vähemmän

Millainen vartiointipalveluiden ratkaisu sopisi teille? Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää.

Esimerkkejä kaupan tukipalveluiden hyödyistä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä