Siirry sisältöön

Joni Sorsanen nimitetty Lassila & Tikanojan talousjohtajaksi

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
6.5.2024 klo 15.00

Joni Sorsanen nimitetty Lassila & Tikanojan talousjohtajaksi

Joni Sorsanen (KTM) on nimitetty Lassila & Tikanojan talousjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi, ja hän aloittaa työssä viimeistään 10.7.2024. Sorsanen siirtyy L&T:n palvelukseen Consti Oyj:stä, jossa hän on toiminut talousjohtajana.

”Olen iloinen voidessani toivottaa Jonin tervetulleeksi johtoryhmäämme kehittämään liiketoimintalähtöistä talouden johtamista”, sanoo Lassila & Tikanojan toimitusjohtaja Eero Hautaniemi.

Sorsasella on laaja kokemus pörssiyhtiön talouden johtamisesta ja kehittämisestä. Hän raportoi toimitusjohtaja Eero Hautaniemelle.

Joni Sorsasen kuva ja ansioluettelo on saatavilla yhtiön verkkosivuilla:

https://www.lt.fi/fi/yritys/hallitus-ja-johto/johtoryhma

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Eero Hautaniemi
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Eero Hautaniemi, puh. 010 636 2810

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, tehtaat ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 802,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 160 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi