Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja allekirjoitti uuden sitovan luottolimiitin

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Sijoittajauutinen
8.4.2020 klo 18.00


Lassila & Tikanoja allekirjoitti uuden sitovan luottolimiitin

Lassila & Tikanoja Oyj on allekirjoittanut uuden 30 miljoonan euron sitovan luottolimiitin (revolving credit facility). Luottolimiitti erääntyy vuoden 2022 toisella kvartaalilla. Sopimuksessa on yhden vuoden jatko-optio. Sopimus tehtiin Danske Bankin kanssa.

Luottolimiitti sisältää kaksi kvartaaleittain tarkasteltavaa taloudellista tunnuslukukovenanttia: omavaraisuusaste sekä nettovelan ja käyttökatteen suhdeluku. Luottolimiitti on vakuudeton.

Lassila & Tikanoja on samanaikaisesti irtisanonut nykyisen 30 miljoonan euron sitovan luottolimiitin, joka olisi erääntynyt vuoden 2020 kolmannella kvartaalilla.

Yhtiön sitova luottolimiitti on tällä hetkellä käyttämätön.


Lisätietoja:
talousjohtaja Valtteri Palin, puh. 040 734 7749


Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 784,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 200 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

www.lt.fi