Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja aloittaa omien osakkeiden hankinnan

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2015-09-02 07:05 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Lassila & Tikanoja Oyj                            Pörssitiedote                     2.9.2015 klo 8.05

 

Lassila & Tikanoja aloittaa omien osakkeiden hankinnan

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallitus on päättänyt hankkia varsinaisen yhtiökokouksen 18.3.2015 antaman valtuutuksen perusteella enintään 500 000 kappaletta yhtiön omia osakkeita, mikä vastaa noin 1,3 prosenttia kaikista yhtiön liikkeelle laskemista osakkeista. Osakeostot alkavat aikaisintaan 15.9.2015.

Osakkeiden hankkimisen tarkoituksena on yhtiön pääomarakenteen kehittäminen ja/tai osakkeiden käyttäminen vastikkeena mahdollisissa yrityshankinnoissa, muissa yhtiön liiketoimintaan kuuluvissa järjestelyissä, osana yhtiön osakeperusteista palkitsemisjärjestelmää tai investointien rahoittaminen. Yhtiölle hankitut osakkeet voidaan joko pitää yhtiöllä, mitätöidä tai luovuttaa edelleen.

Omat osakkeet hankitaan muutoin kuin osakkeenomistajien omistamien osakkeiden suhteessa yhtiön vapaalla omalla pääomalla. Osakkeet hankitaan hankintahetken markkinahintaan Nasdaq Helsingin järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä.

Lassila & Tikanojalla on tällä hetkellä hallussaan 184 315 omaa osaketta.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi