Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja kirjaa 7,0 miljoonan euron arvonalentumisen Ruotsin liiketoimintaan

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2013-12-19 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --
Lassila & Tikanoja Oyj                                   Pörssitiedote                           19.12.2013 klo 9.00

Lassila & Tikanoja kirjaa vuoden viimeiselle neljännekselle Ruotsin liiketoimintojensa liikearvosta yhteensä 7,0 miljoonan euron arvonalentumisen, joka kohdistuu konsernissa Kiinteistöpalvelut-toimialalle.

Arvonalentuminen johtuu Ruotsin liiketoiminnan tuotto-odotusten alenemisesta erityisesti Öst-Götan alueella.

Konsernin taseeseen jää liikearvoa alaskirjauksen jälkeen yhteensä noin 3,5 miljoonaa euroa Ruotsin liiketoimintaan liittyen.

Arvonalentuminen käsitellään kertaluonteisena kuluna eikä sillä ole kassavirtavaikutusta. Ohjeistus koko vuoden liikevaihdosta ja operatiivisen toiminnan liikevoitosta pysyy ennallaan.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2012 oli 674,0 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 9 000 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi