Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj julkaisee tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen 26.4.2024

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Sijoittajauutinen
9.4.2024 klo 15.00

Lassila & Tikanoja Oyj julkaisee tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen 26.4.2024

Lassila & Tikanoja Oyj julkaisee osavuosikatsauksen tammi-maaliskuulta perjantaina 26.4.2024 klo 8.00. Tiedote on julkistuksen jälkeen luettavissa yhtiön internetsivuilla www.lt.fi.

Lassila & Tikanoja järjestää puhelinkokouksen ja webcast-lähetyksen analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja medialle 26.4. klo 10.30. Esitysmateriaali julkaistaan yhtiön internetsivuilla. Tilaisuus on englanninkielinen. Tilaisuutta isännöivät yhtiön toimitusjohtaja Eero Hautaniemi sekä talousjohtaja Valtteri Palin.

Puhelinkokous:

Voit rekisteröityä alla olevan linkin kautta osallistuaksesi puhelinkonferenssiin. Rekisteröidyttyäsi saat puhelinnumeron ja konferenssitunnuksen osallistumista varten. https://palvelu.flik.fi/teleconference/?id=50049974

Webcast-lähetys:

Webcast-lähetystä voi seurata osoitteessa: https://lassila-tikanoja.videosync.fi/q1-2024

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Eero Hautaniemi
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Eero Hautaniemi, puh. 010 636 2810
talousjohtaja Valtteri Palin, puh. 040 734 7749

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja teollisuuslaitokset mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 802,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 160 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä. 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi