Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj julkaisee tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen 28.4.2020

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Sijoittajauutinen
14.4.2020 klo 15.00


Lassila & Tikanoja Oyj julkaisee osavuosikatsauksen tammi-maaliskuulta keskiviikkona 28.4.2020 klo 8.00. Tiedote on julkistuksen jälkeen luettavissa yhtiön internetsivuilla www.lt.fi.

Lassila & Tikanoja järjestää webcast-lähetyksen analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja medialle 28.4. klo 9.00. Esitysmateriaali julkaistaan yhtiön internetsivuilla.

Tilaisuus on suomenkielinen. Tilaisuutta isännöivät yhtiön toimitusjohtaja Eero Hautaniemi sekä talousjohtaja Valtteri Palin.

Webcast-lähetykseen voi osallistua tästä linkistä: https://webcast.reloadmedia.fi/quarterlyreport/?q=280420

Osallistujia pyydetään rekisteröitymään linkin kautta hieman ennen lähetyksen alkua.

Lassila & Tikanoja järjestää englanninkielisiä puhelinkonferensseja erikseen sovittavina ajankohtina. Englanninkielisestä puhelinkonferenssista kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä Inka Leisioon (inka.leisio@lassila-tikanoja.fi) ajankohdan sopimiseksi.


LASSILA & TIKANOJA OYJ

Eero Hautaniemi
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Eero Hautaniemi, puh. 010 636 2810
talousjohtaja Valtteri Palin, puh. 040 734 774


Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 784,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 200 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.