Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj laskee liikkeeseen 30 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2014-09-08 14:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Lassila & Tikanoja Oyj                           Pörssitiedote                       8.9.2014 klo 15.00

 

Lassila & Tikanoja Oyj laskee liikkeeseen 30 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai välillisesti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Hongkongissa, Etelä-Afrikassa tai Japanissa tai missään muussa valtiossa, jossa levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.

Lassila & Tikanoja Oyj laskee liikkeeseen 30 miljoonan euron vakuudettoman joukkovelkakirjalainan. Laina erääntyy 15.9.2019 ja sen kiinteä vuotuinen korko on 2,125 prosenttia. Laina ylimerkittiin. Lassila & Tikanoja hakee lainan listalleottoa NASDAQ OMX Helsingissä.

”Velkapääomamarkkinoille siirtyminen monipuolistaa rahoituslähteitämme ja tukee strategiamme toteuttamista”, sanoo talousjohtaja Timo Leinonen.

Liikkeeseenlaskun järjestäjänä toimi Danske Bank.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Timo Leinonen
talousjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2013 oli 668,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi