Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj muuttaa segmenttiraportointiaan: Kiinteistötekniikka raportoidaan uutena segmenttinä 1.1.2018 alkaen

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj                                          
Pörssitiedote                               
14.12.2017 klo 08.00

Lassila & Tikanoja muuttaa segmenttiraportointiaan 1.1.2018 alkaen, jolloin Kiinteistötekniikka eriytetään Kiinteistöpalvelut-toimialasta itsenäiseksi raportoitavaksi segmentiksi.

Vuoden 2018 alusta alkaen Kiinteistötekniikkaa johdetaan erillisenä toimialana, johon kuuluvat Suomen ja Ruotsin kiinteistötekniikkaliiketoiminnat. Kiinteistötekniikka-toimialan toimialajohtajana toimii toimitusjohtaja Pekka Ojanpää. Lassila & Tikanoja pyrkii muutoksen avulla hyödyntämään kiinteistötekniikka-alan kasvumahdollisuudet sekä synergiat Suomen ja Ruotsin kiinteistötekniikan liiketoimintojen välillä.

Lassila & Tikanoja julkaisee Kiinteistöpalvelut- ja Kiinteistötekniikka-toimialojen vertailukelpoiset tiedot vuodelta 2017 ennen Q1/2018 osavuosikatsauksen julkaisua.

Uudessa rakenteessa Lassila & Tikanojalla on viisi raportoitavaa segmenttiä – Ympäristöpalvelut, Teollisuuspalvelut, Kiinteistöpalvelut, Uusiutuvat Energialähteet ja Kiinteistötekniikka. Vuoden 2018 ensimmäisen neljänneksen osavuosikatsaus laaditaan uuden raportointirakenteen mukaisesti.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Pekka Ojanpää, puh. 010 636 2810

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2016 oli 661,8 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

www.lassila-tikanoja.fi