Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj muuttaa taloudellisia tavoitteitaan nettovelkaantumisasteen osalta

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
03.02.2016 klo 8.05


Lassila & Tikanoja Oyj muuttaa taloudellisia tavoitteitaan nettovelkaantumisasteen osalta

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallitus on päättänyt muuttaa strategiakaudelle 2014 - 2018 asetettua nettovelkaantumisasteen vaihteluväliä. Uusi vaihteluväli on 0 - 70 prosenttia. Aiempi vaihteluväli oli 30 - 80 prosenttia. Muutos perustuu vahvaan kassavirtaan sekä varautumiseen mahdollisiin yritysostoihin ja muihin investointeihin.

Vallitsevassa taloustilanteessa yhtiö keskittyy edelleen markkina-aseman vahvistamiseen sekä kannattavuuden ja kassavirran turvaamiseen liiketoimintaa kehittämällä ja kohdennetuin yritysostoin.

LASSILA & TIKANOJA OYJ


Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja


Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi