Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj:n 30 miljoonan euron suuruisen joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen julkistaminen

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2014-09-17 15:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Lassila & Tikanoja Oyj                         Pörssitiedote                       17.9.2014 klo 16.30

 

Lassila & Tikanoja Oyj:n 30 miljoonan euron suuruisen joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen julkistaminen

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai välillisesti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Hongkongissa, Etelä-Afrikassa tai Japanissa tai missään muussa valtiossa, jossa levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.

Lassila & Tikanoja Oyj laski liikkeeseen 30 miljoonan euron suuruisen joukkovelkakirjalainan 15.9.2014. Laina erääntyy 15.9.2019, ja sille maksetaan kiinteää 2,125 prosentin vuotuista korkoa.

Finanssivalvonta on tänään hyväksynyt joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen, joka on saatavilla englanninkielisenä yhtiön internetsivuilta osoitteesta www.lassila-tikanoja.fi/sijoittajat.

NASDAQ OMX Helsinki Oy:n odotetaan ottavan joukkovelkakirjalainan julkisen kaupankäynnin kohteeksi 19.9.2014 alkaen.

Liikkeeseenlaskun järjestäjänä toimi Danske Bank. Järjestelyn oikeudellisena neuvonantajana toimi Asianajotoimisto Juridia Bützow Oy.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Timo Leinonen
talousjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2013 oli 668,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi