Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
17.3.2022 klo 17.05

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallitus valitsi 17.3.2022 pitämässään järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajaksi Jukka Leinosen ja varapuheenjohtajaksi Sakari Lassilan.

Hallitus valitsi keskuudestaan tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi Sakari Lassilan ja jäseniksi Teemu Kangas-Kärjen ja Laura Lareksen. Henkilöstö- ja vastuullisuusvaliokunnan puheenjohtajaksi hallitus valitsi keskuudestaan Jukka Leinosen ja jäseniksi Laura Tarkan ja Pasi Tolppasen.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Eero Hautaniemi
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Sirpa Huopalainen
Lakiasiainjohtaja
puh. 040 5965 241

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 812,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 171 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.


Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi