Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2014-03-19 17:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Lassila & Tikanoja Oyj                        Pörssitiedote                     19.3.2014 klo 18.00

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallitus valitsi 19.3.2014 pitämässään järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajaksi Heikki Bergholmin ja varapuheenjohtajaksi Eero Hautaniemen.

Hallitus valitsi keskuudestaan tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi Eero Hautaniemen ja jäseniksi Sakari Lassilan ja Laura Lareksen. Palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi hallitus valitsi keskuudestaan Heikki Bergholmin ja jäseniksi Hille Korhosen ja Miikka Maijalan.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2013 oli 668,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi