Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2015-03-18 17:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) --
Lassila & Tikanoja Oyj                         Pörssitiedote                      18.3.2015 klo 18.15

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallitus valitsi 18.3.2015 pitämässään järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajaksi Heikki Bergholmin ja varapuheenjohtajaksi Eero Hautaniemen.

Hallitus valitsi keskuudestaan tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi Eero Hautaniemen ja jäseniksi Laura Lareksen ja Sakari Lassilan. Henkilöstövaliokunnan (ent. palkitsemisvaliokunta) puheenjohtajaksi hallitus valitsi keskuudestaan Heikki Bergholmin ja jäseneksi Miikka Maijalan.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi