Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
17.3.2016 klo 18.15

 

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallitus valitsi 17.3.2016 pitämässään järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajaksi Heikki Bergholmin ja varapuheenjohtajaksi Eero Hautaniemen.

Hallitus valitsi keskuudestaan tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi Eero Hautaniemen ja jäseniksi Sakari Lassilan ja Teemu Kangas-Kärjen. Henkilöstövaliokunnan puheenjohtajaksi hallitus valitsi keskuudestaan Heikki Bergholmin ja jäseniksi Miikka Maijalan ja Laura Lareksen.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi