Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
09.9.2022 klo:10:00

Lassila & Tikanoja Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano

Lassila & Tikanoja Oyj:n kolme suurinta osakkeenomistajaa, jotka ovat määräytyneet Euroclearin pitämän osakasluettelon 1.9.2022 ja työjärjestyksessä muutoin mainittujen periaatteiden mukaisesti toimineista osakkeenomistajista, ovat olleet oikeutettuja nimeämään edustajansa yhtiön nimitystoimikuntaan. Nimitystoimikunnan työjärjestyksen mukaan osakkeenomistajien ryhmä voi sopia yhteisen edustajan nimittämisestä nimitystoimikuntaan. Seuraavat osakkeenomistajat ovat sopineet yhteisen edustajan nimeämisestä: Chemec Oy, CH-Polymers Oy, Maijala Eeva, Maijala Hannele, Maijala Heikki, Maijala Juhani, Maijala Juuso, Maijala Miikka, Maijala Mikko, Maijala Roope ja Maijala Tuula.

Lassila & Tikanojan kolme suurinta osakkeenomistajaa, jotka ovat oikeutettuja nimeämään edustajan Lassila & Tikanoja Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan, ovat edellä mainittu osakkeenomistajien ryhmä, Evald ja Hilda Nissin Säätiö ja Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö. Seuraavat henkilöt on nimetty heidän edustajikseen Lassila & Tikanojan nimitystoimikuntaan:

  • Miikka Maijala - osakkeenomistajaryhmä (8,5 % osakkeista ja äänistä)
  • Juhani Lassila - Evald ja Hilda Nissin Säätiö (8,1 % osakkeista ja äänistä)
  • Patrick Lapveteläinen - Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (7,8 % osakkeista ja äänistä)

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Leinonen toimii nimitystoimikunnan neljäntenä jäsenenä. Nimitystoimikunnan puheenjohtaja on Patrick Lapveteläinen.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Lisätietoja

Lakiasianjohtaja Sirpa Huopalainen, puh +358 40 5965 241

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 812,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 171 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi