Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
19.9.2023 klo 10.00

Lassila & Tikanoja Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano

Lassila & Tikanoja Oyj:n kolme suurinta osakkeenomistajaa, jotka ovat määräytyneet Euroclearin pitämän osakasluettelon 1.9.2023 ja työjärjestyksessä muutoin mainittujen periaatteiden mukaisesti toimineista osakkeenomistajista, ovat olleet oikeutettuja nimeämään edustajansa yhtiön nimitystoimikuntaan. Nimitystoimikunnan työjärjestyksen mukaan osakkeenomistajien ryhmä voi sopia yhteisen edustajan nimittämisestä nimitystoimikuntaan. Seuraavat osakkeenomistajat ovat sopineet yhteisen edustajan nimeämisestä: Chemec Oy, CH-Polymers Oy, Maijala Eeva, Maijala Hannele, Maijala Heikki, Maijala Juhani, Maijala Juuso, Maijala Miikka, Maijala Mikko, Maijala Roope ja Maijala Tuula.

Lassila & Tikanojan kolme suurinta osakkeenomistajaa, jotka ovat oikeutettuja nimeämään edustajan Lassila & Tikanoja Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan, ovat Evald ja Hilda Nissin Säätiö, edellä mainittu osakkeenomistajien ryhmä, ja Nordea Funds Oy (hallinnoimiensa 11 rahaston kautta). Seuraavat henkilöt on nimetty heidän edustajikseen Lassila & Tikanojan nimitystoimikuntaan:

  • Juhani Lassila, hallituksen puheenjohtaja, Evald ja Hilda Nissin Säätiö (9 % osakkeista ja äänistä)
  • Miikka Maijala, toimitusjohtaja, Clinius Oy, osakkeenomistajaryhmä (8,5 % osakkeista ja äänistä)
  • Tanja Eronen, toimitusjohtaja, Nordea Funds Oy (4,7 % osakkeista ja äänistä)

Lassila & Tikanoja Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Leinonen toimii nimitystoimikunnan neljäntenä jäsenenä. Nimitystoimikunnan puheenjohtaja on Juhani Lassila.

Nimitystoimikunta valmistelee hallituksen jäseniä ja hallituspalkkioita koskevat ehdotukset seuraavalle varsinaiselle yhtiökokoukselle.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Sirpa Huopalainen
Lakiasianjohtaja

Lisätietoja:
Sirpa Huopalainen
puh +358 40 5965 241

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 844,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 371 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi