Siirry sisältöön

Lassila & Tikanoja Oyj neuvottelee järjestelystä, jonka tarkoituksena on yhdistää L&T Recoil Oy:n ja Ecostream Oy:n toiminnot

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2012-05-08 07:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --
 

LASSILA & TIKANOJA OYJ PÖRSSITIEDOTE 8.5.2012 klo 8.00


Lassila & Tikanoja Oyj ja EcoStream Oy neuvottelevat yritysjärjestelystä, jossa Lassila & Tikanoja myisi 50 prosentin osuutensa yhteisyritys L&T Recoil Oy:stä yhteisyrityksen toiselle osapuolelle EcoStreamille. Kauppahinnan muodostaisivat käteisvastike 10 miljoonaa euroa sekä hieman alle 20 prosenttia EcoStreamin osakekannasta. Järjestelyn kassavirtavaikutus on noin 10 miljoonaa euroa positiivinen ja liikevoittovaikutus vuodelle 2012 neutraali.

L&T jatkaisi edelleen laitoksen yhtenä raaka-ainetoimittajana.

Järjestely on tarkoitus saattaa päätökseen kesäkuun loppuun mennessä ja se edellyttää EcoStreamin yhtiökokouksen 26.4.2012 päättämän osakeannin toteutumista.


LASSILA & TIKANOJA OYJ


Ville Rantala
talousjohtaja

 

Lisätietoja antavat:
talousjohtaja Ville Rantala, puh. 050 385 1442


Lassila & Tikanoja on erikoistunut ympäristönhuoltoon sekä kiinteistöjen ja laitosten tukipalveluihin. Yhtiö on merkittävä puupohjaisten biopolttoaineiden, kierrätyspolttoaineiden ja uusioraaka-aineiden toimittaja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2011 oli 652 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 9 500 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.com