Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan pääomamarkkinapäivä: Taloudelliset tavoitteet ennallaan, yhtiö siirtymässä rakennemuutoksesta kannattavan kasvun vaiheeseen

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2013-09-23 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Lassila & Tikanoja Oyj                                            Pörssitiedote                               23.9.2013 klo 9.00

 

Lassila & Tikanoja järjestää pääomamarkkinapäivän tänään Helsingissä.

L&T:n taloudelliset tavoitteet vuodelle 2016 ovat ennallaan.

Liikevaihdon orgaaninen kasvu > 5 %
Liikevoitto 9 %
Sijoitetun pääoman tuotto 20 %
Gearing 30–80 %

Pääomamarkkinapäivän teemana on "L&T siirtymässä rakennemuutoksesta kannattavan kasvun vaiheeseen”.

”Vahva markkina-asemamme sekä uudistettu organisaatio luovat vakaan pohjan kannattavalle kasvulle. Tavoitteidemme saavuttamisessa painopiste on edelleen orgaanisessa kasvussa, mutta vahva taseemme mahdollistaa myös investoinnit tulevaan kasvuun”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Ojanpää.

Muut puhujat pääomamarkkinapäivillä ovat talousjohtaja Timo Leinonen, kehitysjohtaja Tuomas Mäkipeska, toimialajohtaja, Ympäristöpalvelut Petri Salermo, toimialajohtaja, Teollisuuspalvelut Ville Rantala sekä toimialajohtaja, Kiinteistöpalvelut Petri Myllyniemi.

Kaikki L&T:n pääomamarkkinapäivän esitykset ovat saatavilla yhtiön kotisivulta www.lassila-tikanoja.fi noin klo 14.00. Tiivistelmät pääomamarkkinapäivän esityksistä ovat katsottavissa videotallenteena yhtiön kotisivuilla viimeistään tiistaina 24.9.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2012 oli 674,0 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 9 600 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi