Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan toimitusjohtaja Pekka Ojanpää menehtyi lento-onnettomuudessa

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
24.11.2018 klo 20.30


Lassila & Tikanojan toimitusjohtaja Pekka Ojanpää menehtyi lento-onnettomuudessa

Lassila & Tikanoja Oyj:n toimitusjohtaja Pekka Ojanpää on menehtynyt lento-onnettomuudessa perjantaina 23.11.2018. Yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty talousjohtaja Tuomas Mäkipeska.

”Pekka ehti toimia Lassila & Tikanojan toimitusjohtajana seitsemän vuoden ajan ja opin tuntemaan hänet aikaansaavana ja energisenä johtajana. Syvimmät osanottomme koko työyhteisöltämme Pekan perheelle ja läheisille”, sanoo Lassila & Tikanojan hallituksen puheenjohtaja Heikki Bergholm.

Ojanpään piti lopettaa Lassila & Tikanojan palveluksessa 30.11.2018 siirtyäkseen Suominen Oyj:n toimitusjohtajaksi.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Hallitus

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Heikki Bergholm, soittopyynnöt Taru Enrotin kautta, puh. 050 385 6923.


Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 709,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8 700 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi