Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan toimitusjohtajaksi on nimitetty Eero Hautaniemi

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
15.11.2018 klo 11.00

Lassila & Tikanojan toimitusjohtajaksi on nimitetty Eero Hautaniemi

Lassila & Tikanoja Oyj:n toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Eero Hautaniemi. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2019.

Hautaniemi on toiminut aiemmin Oriola Oyj:n toimitusjohtajana. Ennen Oriolaa hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä General Electric Corporationissa ja Instrumentarium Oyj:ssä. Hautaniemi on ollut Lassila & Tikanojan hallituksen jäsen vuosina 2007-2017.

”Lassila & Tikanoja toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Eero tuntee yhtiön hyvin ja hänellä on erinomainen tausta kehittää yhdessä Lassila & Tikanojan henkilöstön kanssa yhtiön ympäristö-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja entistä paremmiksi”, toteaa Lassila & Tikanojan hallituksen puheenjohtaja Heikki Bergholm.

Lassila & Tikanojan hallitus ja nykyinen toimitusjohtaja Pekka Ojanpää ovat sopineet, että Ojanpää lopettaa 30.11.2018 siirtyäkseen Suominen Oyj:n toimitusjohtajaksi. Lassila & Tikanojan väliaikaisena toimitusjohtajana toimii yhtiön talousjohtaja Tuomas Mäkipeska.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Hallitus

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Heikki Bergholm, soittopyynnöt Taru Enrotin kautta, puh. 050 385 6923.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 709,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8 700 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi