Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan vuoden 2012 vuosikertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2013-02-19 16:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) --
LASSILA & TIKANOJA OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.2.2013 klo 17.30


Lassila & Tikanoja Oyj:n vuoden 2012 vuosikertomus ja Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodissa tarkoitettu erillinen selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu yhtiön internetsivustolla osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi. Vuosikertomus 2012, joka sisältää tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen, on saatavissa suomeksi ja englanniksi.

Painettu vuosikertomus julkaistaan viikolla 10. Se postitetaan vain yhtiön ylläpitämällä postituslistalla oleville. Vuosikertomuksen voi tilata joko yhtiön internetsivustolla olevalla tilauslomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta ir@lassila-tikanoja.fi.


LASSILA & TIKANOJA OYJ


Timo Leinonen
talousjohtaja


LIITTEET
Vuosikertomus: tilinpäätös 2012 PDF
Vuosikertomus: yleisosio 2012 PDF
Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2012 PDF


Lisätietoja antaa Keijo Keränen, Head of Treasury and IR, puh. 050 385 6957.


Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2012 oli 674,0 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 9 000 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.com