Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2020 on julkaistu

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
23.2.2020 klo 12.00

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2020 on julkaistu

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2020 on julkaistu osoitteessa www.lt.fi/vuosikertomus2020. Vuosikertomus koostuu Taloudellinen katsaus 2020- ja Vuosikatsaus 2020 -osioista.

Taloudellinen katsaus sisältää selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin, hallituksen toimintakertomuksen sekä vuoden 2020 tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen.

Lassila & Tikanoja julkaisee taloudellisen katsauksen ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti tilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä.

Taloudellinen katsaus on tämän tiedotteen liitteenä sekä XHTML-tiedostona että PDF-tiedostona ja saatavilla osoitteessa www.lt.fi.

Vuosikatsaus 2020 pitää sisällään liiketoiminnan tärkeimmät asiat vuodelta 2020 ja GRI-standardien mukaisen vastuullisuusraportin.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Eero Hautaniemi
toimitusjohtaja 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Eero Hautaniemi, puh. 010 636 2810
talousjohtaja Valtteri Palin, puh. 040 734 7749

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 751,9 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 100 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi

Liitteet