Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2022 on julkaistu

  • 1 minuutin lukuaika


Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
1.3.2023 klo 13.00

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2022 on julkaistu

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2022 on julkaistu osoitteessa www.lt.fi/fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset. Vuosikertomus koostuu Taloudellinen katsaus 2022- ja Vuosikatsaus 2022 -osioista.

Taloudellinen katsaus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, vuoden 2022 tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportin.

Lassila & Tikanoja julkaisee taloudellisen katsauksen European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti tilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä ja konsernitilinpäätöksen liitetiedot on merkitty XBRL block-merkintöinä.

Taloudellinen katsaus on tämän tiedotteen liitteenä sekä XHTML-tiedostona että PDF-tiedostona ja saatavilla osoitteessa www.lt.fi.

Vuosikatsaus 2022 pitää sisällään GRI-standardien mukaisen vastuullisuusraportin.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Eero Hautaniemi
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Eero Hautaniemi, puh. 010 636 2810
talousjohtaja Valtteri Palin, puh. 040 734 7749

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asia kaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 844,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 371 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.lt.fi


Liitteet