Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2023 on julkaistu

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
28.2.2024 klo 10.00

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2023 on julkaistu

Lassila & Tikanojan vuosikertomus 2023 on julkaistu osoitteessa www.lt.fi/fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, vuoden 2023 tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen, vastuullisuusraportin vuodelta 2023 sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportin. Vastuullisuusraportti 2023 on laadittu GRI-standardien mukaan.

Lassila & Tikanoja julkaisee hallituksen toimintakertomuksen ja vuoden 2023 tilinpäätöksen European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti tilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä ja konsernitilinpäätöksen liitetiedot on merkitty XBRL block -merkintöinä.

Hallituksen toimintakertomus ja vuoden 2023 tilinpäätös on tämän tiedotteen liitteenä XHTML-tiedostona. Tiedotteen liitteenä on lisäksi koko vuosikertomus PDF-tiedostona. Vuosikertomuskokonaisuus on saatavilla myös osoitteessa www.lt.fi.

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Sirpa Huopalainen
Lakiasiainjohtaja

Lisätietoja:

lakiasiainjohtaja Sirpa Huopalainen, puh. 040 596 5241
talousjohtaja Valtteri Palin, puh. 040 734 7749

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, tehtaat ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 802,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 160 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi

Liitteet