Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan vuosikertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2013 julkaistu verkossa

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2014-02-26 12:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Lassila & Tikanoja Oyj                              Pörssitiedote                      26.2.2014 klo 13.00
 

Lassila & Tikanojan vuosikertomus vuodelta 2013 on julkistettu osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/vuosikertomus2013. Verkkovuosikertomus sisältää vuoden 2013 tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkka- ja palkkioselvityksen. Lisäksi verkkovuosikertomus sisältää liiketoimintakatsauksen ja yritysvastuuraportin. Vuosikertomus on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Pdf-versiot vuosikertomuksesta, tilinpäätöksestä ja selvityksestä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat tämän tiedotteen liitteenä.

Painettu vuosikatsaus julkaistaan viikolla 12. Se postitetaan vain yhtiön ylläpitämällä postituslistalla oleville. Vuosikatsauksen voi tilata joko yhtiön internetsivustolla olevalla tilauslomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta ir@lassila-tikanoja.fi.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ


Timo Leinonen
talousjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa, Latviassa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2013 oli 668,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 9 000 henkilöä. L&T on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi