Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan vuosikertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2014 julkaistu verkossa

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2015-02-25 15:05 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Lassila & Tikanoja Oyj                                            Pörssitiedote                               25.2.2015 klo 16.05

Lassila & Tikanojan vuosikertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2014 julkaistu verkossa

Lassila & Tikanojan vuosikertomus vuodelta 2014 on julkistettu osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/vuosikertomus2014. Verkkovuosikertomus sisältää vuoden 2014 tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkka- ja palkkioselvityksen. Lisäksi verkkovuosikertomus sisältää liiketoimintakatsauksen ja yritysvastuuraportin. Vuosikertomus on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Pdf-versiot vuosikertomuksesta, tilinpäätöksestä ja selvityksestä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat tämän tiedotteen liitteenä.

Painettu vuosikatsaus julkaistaan viikolla 12. Se postitetaan vain yhtiön ylläpitämällä postituslistalla oleville. Vuosikatsauksen voi tilata joko yhtiön internetsivustolla olevalla tilauslomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta ir@lassila-tikanoja.fi.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Timo Leinonen
talousjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi