Siirry sisältöön

Lassila & Tikanojan vuosikertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2015 julkaistu verkossa

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Tilinpäätös ja toimintakertomus
25.2.2016 klo 15.30

 

Lassila & Tikanojan vuosikertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2015 julkaistu verkossa

Lassila & Tikanojan vuosikertomus vuodelta 2015 on julkaistu osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/vuosikertomus2015. Verkkovuosikertomus sisältää vuoden 2015 tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkka- ja palkkioselvityksen. Lisäksi verkkovuosikertomus sisältää liiketoimintakatsauksen ja yritysvastuuraportin. Vuosikertomus on suomeksi ja englanniksi.

Pdf-versiot vuosikertomuksesta, tilinpäätöksestä ja selvityksestä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat tämän tiedotteen liitteenä.

Painettu vuosikatsaus julkaistaan viikolla 11. Se postitetaan vain yhtiön ylläpitämällä postituslistalla oleville. Vuosikatsauksen voi tilata joko yhtiön internetsivustolla olevalla tilauslomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta ir@lassila-tikanoja.fi.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Timo Leinonen
talousjohtaja

 

Lisätietoja:
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi