Siirry sisältöön

L&T Korjausrakentaminen Oy Recover Nordic Groupin omistukseen

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Sijoittajauutinen
30.4.2019 klo 15.30

L&T Korjausrakentaminen Oy Recover Nordic Groupin omistukseen

Lassila & Tikanoja Oyj ja Recover Nordic Group ovat tänään sovitusti saattaneet päätökseen L&T Korjausrakentaminen Oy:n yrityskaupan viimeistelyyn liittyvät toimenpiteet. Kaupassa Lassila & Tikanoja on myynyt vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamispalveluihin keskittyneen tytäryhtiönsä, L&T Korjausrakentaminen Oy:n, koko osakekannan Recover Nordic Groupille.

Yhtiö jatkaa toimintaansa 1.5.2019 alkaen Recover Nordic Korjausrakentaminen Oy:n nimellä ja entisellä y-tunnuksella. L&T Korjausrakentaminen Oy:n olemassaolevat asiakassuhteet ja palvelut jatkuvat entisellään.

Kaupasta tiedotettiin sijoittajauutisella 15.4.2019.

Lisätietoja:

Janne Vanhanen, toimitusjohtaja, L&T Korjausrakentaminen Oy, puh. 050 385 0986, janne.vanhanen@lassila-tikanoja.fi

Tuomas Mäkipeska, toimialajohtaja, Kiinteistöpalvelut, Lassila & Tikanoja Oyj, puh. 050 596 1616, tuomas.makipeska@lassila-tikanoja.fi

Bjørn Herlofsen, Group CEO Recover Nordic Group, +47 400 10 900, bh@recover.no

Finn Øistein Nordam, Group CFO Recover Nordic Group, +47 98 28 93 82, fon@recover.no

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. L&T toimii Suomessa. Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 802,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 600 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Recover Nordic Group on pohjoismaiden johtava vahinkosaneerauksien ja korjausrakentamisen ammattilainen. Recover Nordic toimii tasaisessa markkinaympäristössä, jonka tunnusmerkkinä ovat jatkuvat asiakassuhteet, ja yhtiöllä on puitesopimukset useimpien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa Pohjoismaissa. Recover Nordic Groupilla on lisäksi kasvava markkina-asema ympäristövahinkopalveluissa. Recover Nordic Group on kasvanut voimakkaasti perustamisvuodestaan 2013 lähtien. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto ylitti 270 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskenteli 1 700 henkilöä 85 toimipisteessä.