Siirry sisältöön

Muutoksia Lassila & Tikanojan johtoryhmässä

  • 1 minuutin lukuaika


Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
30.7.2021 klo 8.00

Muutoksia Lassila & Tikanojan johtoryhmässä

Lassila & Tikanojan Kiinteistöpalvelut Suomen toimialajohtaja Tuomas Mäkipeska on irtisanoutunut ja jatkaa uraansa Lassila & Tikanojan ulkopuolisissa tehtävissä.

Antti Niitynpää (eMBA) on nimitetty Kiinteistöpalvelut Suomen toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 30.7.2021 alkaen. Niitynpää toimii tällä hetkellä Lassila & Tikanojan Kiinteistöpalvelut Suomen suurimman palvelulinjan, Siivouksen liiketoimintajohtajana. Aiemmin Niitynpää on työskennellyt Lassila & Tikanojan Kiinteistöhuollon palvelulinjan liiketoimintajohtajana ja aluejohtajana sekä ISS Suomessa muun muassa aluejohtajana.

Niitynpäällä on vahvat näytöt kannattavan kasvun rakentamisesta. Hän on menestyksekkäästi uudistanut Siivouksen palvelulinjan organisaation, johtamisen ja toimintatavat. Palvelulinjan asiakastyytyväisyys, laatu ja henkilöstötyytyväisyys ovat kaikki nousseet uudelle tasolle Niitynpään aikana.

”Haluan kiittää Tuomasta hänen erinomaisesta työstään Lassila & Tikanojan rakentamisessa ja uudistamisessa useassa eri roolissa lähes kymmenen vuoden aikana. Toivotan Tuomakselle paljon onnea ja menestystä uusiin haasteisiin. Olen iloinen voidessani toivottaa Antin tervetulleeksi vahvistamaan johtoryhmäämme laajalla kiinteistöpalvelualan kokemuksellaan. Antti on ollut vahvasti mukana Kiinteistöpalvelut-toimialan strategian toteuttamisessa ja kannattavan kasvun rakentamisessa ja tämä työ jatkuu”, sanoo Eero Hautaniemi, Lassila & Tikanojan toimitusjohtaja.

Tuomas Mäkipeska jatkaa siirtymäajan Lassila & Tikanojassa johdon neuvonantajana.

Antti Niitynpään kuva ja ansioluettelo on saatavilla yhtiön verkkosivuilla:

https://www.lt.fi/fi/yritys/hallitus-ja-johto/johtoryhma

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Eero Hautaniemi
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Eero Hautaniemi, puh. 010 636 2810

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja teollisuuslaitokset mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 751.9 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 100 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä. 

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi