Siirry sisältöön

Muutos Lassila & Tikanoja Oyj:n johtoryhmässä: Edward Skärström nimitetty johtoryhmän jäseneksi

  • 1 minuutin lukuaika

LASSILA & TIKANOJA OYJ                                                                                                              
Pörssitiedote
15.12.2022 klo 14                                                                                                                                                                                                                                         

Muutos Lassila & Tikanoja Oyj:n johtoryhmässä: Edward Skärström nimitetty johtoryhmän jäseneksi

Lassila & Tikanoja Oyj on nimittänyt konsernin nykyisen tietohallintojohtajan Edward Skärströmin johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi toimitusjohtaja Eero Hautaniemelle.

Edward Skärström (48) on toiminut Lassila & Tikanoja konsernin tietohallintojohtajana 9.3.2022 lukien ja sitä ennen mm. Teknos-konsernin tietohallintojohtajana. Skärström aloittaa johtoryhmän jäsenenä 1.1.2023.

”Olen iloinen voidessani toivottaa Edward Skärströmin johtoryhmäämme. Hänellä on vahva ymmärrys uusimman teknologian hyödyntämisestä ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä ja kaupallistamisessa” sanoo toimitusjohtaja Eero Hautaniemi.

Edward Skärströmin kuva ja ansioluettelo on saatavilla yhtiön verkkosivuilla: https://www.lt.fi/fi/yritys/hallitus-ja-johto/johtoryhma

Lassila & Tikanoja Oyj
Eero Hautaniemi
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Eero Hautaniemi
toimitusjohtaja
puh. 010 636 2810

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 812,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 171 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi