Siirry sisältöön

Muutos Lassila & Tikanojan johtoryhmässä – Mikko Taipale nimitetty Kiinteistöpalvelut Ruotsin toimialajohtajaksi

  • 1 minuutin lukuaika

Lassila & Tikanoja Oyj
Pörssitiedote
18.4.2023 klo 14.00

Muutos Lassila & Tikanojan johtoryhmässä – Mikko Taipale nimitetty Kiinteistöpalvelut Ruotsin toimialajohtajaksi

Mikko Taipale (OTK, varatuomari) on nimitetty Kiinteistöpalvelut Ruotsin toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 19.4.2023 alkaen.

”Olen iloinen voidessani toivottaa Mikon tervetulleeksi johtoryhmäämme ja jatkamaan Ruotsin kiinteistöpalveluiden kehittämistä.”, sanoo Lassila & Tikanojan toimitusjohtaja Eero Hautaniemi.

Mikko Taipale toimii tällä hetkellä Lassila & Tikanojan Kiinteistöpalvelut Ruotsi -toimialan johtajana. Aiemmin Taipale on työskennellyt muun muassa AIMS International Swedenissä partnerina, Veoneerissa ja Autolivissa henkilöstöjohtajana sekä Telia konsernissa eri johtotehtävissä.

Mikko Taipaleen kuva ja ansioluettelo on saatavilla yhtiön verkkosivuilla:

https://www.lt.fi/fi/yritys/hallitus-ja-johto/johtoryhma

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Eero Hautaniemi

Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Eero Hautaniemi, puh. 010 636 2810

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 844,1 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 371 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lt.fi