Siirry sisältöön

Uusiutuvat energialähteet jatkossa Lassila & Tikanojan ydinliiketoimintaa

  • 1 minuutin lukuaika

Helsinki, Suomi, 2015-09-02 07:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Lassila & Tikanoja Oyj                      Pörssitiedote                  2.9.2015 klo 8.00

 

Uusiutuvat energialähteet jatkossa Lassila & Tikanojan ydinliiketoimintaa

Lassila & Tikanojan hallitus on osana yhtiön vuosittaista strategiatyötä vahvistanut yhtiön päivitetyn strategian. Jatkossa Uusiutuvat energialähteet -toimiala kuuluu L&T:n ydinliiketoimintoihin.

”Ilmaston lämpeneminen pakottaa energiankäytön tehostamiseen ja fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen uusiutuvilla energialähteillä. Uusiutuvien energialähteiden liiketoiminta vastaa tähän haasteeseen ja tukee asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta. Olemme viime vuosien aikana parantaneet Uusiutuvien energialähteiden liiketoiminnan operatiivista tehokkuutta sekä kannattavuutta. Myös toimintaympäristön kehitys näyttää suotuisalta, kun puubiomassan kysyntä nousee ja poliittinen ja lainsäädännöllinen ympäristö tukee liiketoimintaa”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Ojanpää.

Strategia: Kierrätysyhteiskuntaa rakentamassa

L&T:n strategia lähtee siitä, että yhtiö haluaa muuttaa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Tavoitteena on yhteiskunta, jossa olemassa olevia materiaaleja ja rakennuksia hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti, energiankulutusta optimoidaan sekä luodaan hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta.

Yhtiö tekee sen parantamalla asiakkaidensa materiaali-, energia- ja kustannustehokkuutta ja luo samalla kannattavaa kasvua sekä asiakkailleen että itselleen.

 

LASSILA & TIKANOJA OYJ

Pekka Ojanpää
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Pekka Ojanpää, puh. 010 636 2810
talousjohtaja Timo Leinonen, puh. 0400 793 073

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2014 oli 639,7 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lassila-tikanoja.fi