Siirry sisältöön

Vinkki

Kanna kortesi kekoon ja Turvavälitä. L&T hoitaa loput!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Kanna kortesi kekoon ja Turvavälitä. L&T hoitaa loput!</span>

Koronakriisi on ennennäkemätön poikkeustilanne, joka vaatii poikkeuksellisia toimia ja poikkeuksellista välittämistä. Meiltä kaikilta. Samaan aikaan, kun me L&T:llä lupaamme huolehtia tilojen puhtaudesta ja kiinteistöjen olosuhteista, rohkaisemme jokaista suomalaista huolehtimaan toisistaan. Se onnistuu parhaiten Turvavälittämällä eli pitämällä kanssaeläjiin fyysistä etäisyyttä.

Lassila & Tikanojalla on koronakriisissä useita yhteiskunnan toimimisen kannalta kriittisiä tehtäviä, joista koemme nyt entistäkin suurempaa vastuuta. Lupaamme hoitaa ne myös kriisin aikana tarkkuudella ja ylpeydellä.

Huolehdimme monenlaisten kiinteistöjen puhtaudesta ja siisteydestä. Näinä aikoina erityisesti terveydenhuollon tilojen ja hoivakotien puhtaanapito on kriittistä. Pidämme huolta myös muiden aktiivisessa käytössä olevien kiinteistöjen, kuten esimerkiksi kauppojen , koulujen , ravintoloiden, asuinkiinteistöjen ja virastojen puhtaudesta tehostetuin siivouksin ja desinfiointipalveluin ehkäistäksemme viruksen leviämistä.

Viruksen altistamia kiinteistöjä varten olemme kehittäneet epidemiasiivouspalvelun, jossa L&T:n koulutettu iskuryhmä tulee paikalle nopealla aikataululla ja juuri tähän tarkoitukseen kehitetyillä suojavarusteilla ja työvälineillä varustautuen. Epidemiasiivouksen voi tilata mihin tahansa kiinteistöön, jossa on vieraillut koronavirukseen sairastunut henkilö ja altistuneet alueet pitää saada nopeasti ja tehokkaasti puhtaaksi.

Puhtauden lisäksi välitämme kiinteistöistä myös muilla tavoin. Monet tilat, kuten toimistot, koulut ja harrastetilat, ovat poikkeustilanteen vuoksi suljettuja tai jääneet kokonaan tyhjilleen. Jotta ne eivät kuluttaisi turhaa energiaa, huolehdimme ilmanvaihdon, valaistuksen ja lämmityksen ohjauksesta, joiden avulla ylimääräisiä kustannuksia pystytään minimoimaan .

Vaikka osa yhteiskunnasta toimii nyt säästöliekillä, loppuosan on toimittava moitteetta. Sen mahdollistaa jätehuolto ja kierrätys, joita me hoidamme edelleen tehokkaasti.

Turvallisesti ulkona

Ulkoilu on hyvinvointimme kannalta erityisen tärkeää, sillä se on tällä hetkellä melkeinpä ainoita asioita, joita voimme tässä poikkeustilanteessa tehdä kodin ulkopuolella. Jotta ulkoilu olisi mahdollisimman viihtyisää, huollamme ja ylläpidämme taloyhtiöiden piha-alueita sekä kuntien ja kaupunkien yleisiä viher- ja puistoalueita. Huollamme ja tehopuhdistamme myös leikkivälineitä ja leikkialueita, jotta lapset voivat leikkiä ulkona turvallisesti.

Me L&T:llä lupaamme tehdä kaiken tämän meidän kaikkien hyväksi. Lupaathan sinä itse huolehtia omasta käyttäytymisestäsi ja toiminnastasi. Koronavirus tarttuu sekä pisaratartuntana että kosketuksen kautta pinnoilta, joten sen ehkäisyssä on käsi- ja yskimishygienian lisäksi tärkeintä sosiaalisten kontaktien rajoittaminen ja fyysisen etäisyyden pito. Joten muistathan kantaa oman kortesi kekoon ja Turvavälittää!

Turvavälittäminen on sitä, että…

…vältät osallistumista suuriin yleisötapahtumiin, tilaisuuksiin tai kokoontumisiin.

…pidät kaupassa ja muissa julkisissa paikoissa ainakin metrin etäisyyden muihin ihmisiin.

…julkisissa paikoissa tartut kahvoihin, katkaisimiin ja nappeihin vain hanskat kädessä.

…menet yksin hissiin tai valitset portaat.

…muistat turvavälit myös leikkialueilla ja ulkona liikkuessa.

…tilanteen salliessa työskentelet kotona. Palaverit kannattaa hoitaa etänä.

…pidät yhteyttä myös ystäviin ja tuttaviin etänä tai turvavälit huomioiden.

…et vieraile riskiryhmiin kuuluvien luona. Tartu mieluummin puhelimeen ja välitä etäisyyden päästä!

…hoidat asioinnin sähköisesti: se onnistuu myös meillä osoitteessa lt.fi/asioi

Turvavälittämällä hidastamme kaikki yhdessä viruksen leviämistä, suojelemme kaikkein heikoimmassa asemissa olevia ja pidämme yhteiskunnan rattaat pyörimässä. Mitä paremmin Turvavälitämme, sitä todennäköisemmin fyysinen läheisyys on ihan nurkan takana!

Lue lisää asiakkaillemme suunnatusta koronavirustietopaketista , joka päivittyy jatkuvasti.

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.