Siirry sisältöön

Vinkki

L&T ylläpitää yhteiskunnan jokapäiväistä hygieniaturvallisuutta

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >L&T ylläpitää yhteiskunnan jokapäiväistä hygieniaturvallisuutta</span>

Koronapandemia ja sen jälkivaikutukset tulevat pysymään keskuudessamme vielä hyvän aikaa. Pitkittyneessä poikkeustilanteessa Lassila & Tikanoja varmistaa yhteiskunnan perustoimintojen sujuvuutta ­ja ehkäisee koronan ja muiden tartuntatautien leviämistä siivous- ja desinfiointipalveluillaan. Meistä jokainen voi auttaa turvavälittämällä – huolehtimalla itsestään ja kanssaeläjistä!

Tärkein viesti niin meille Lassila & Tikanojalla kuin kaikille suomalaisille pitkään jatkuneen koronakriisin keskellä on jaksaa edelleen toimia turvavälittämisen periaatteiden mukaan: rajoittaa sosiaalisia kontakteja ja pitää fyysistä etäisyyttä kaikissa mahdollisissa tilanteissa, jotta suojaisimme sekä itseämme että muita.

L&T tekee töitä meidän kaikkien eteen edistämällä suomalaisten terveysturvallisuutta. Koronakriisi on nostanut siivouksen ja hygieniaturvallisuuden merkityksen aivan uudelle tasolle, mutta myös koronan jälkeisessä arjessa tehostetun siivouksen ja hygienian tarve tulee lisääntymään. Aiemmin siivous nähtiin pakollisena kulueränä. Mutta nyt jos koskaan laadukas siivous on enemmän kuin investointi ihmisten ja työntekijöiden terveyteen ja hyvinvointiin. Puhtaus luo myös turvallisuuden tunnetta epävarmoina aikoina.

L&T:ltä tehokkaat ja turvalliset ratkaisut puhtaanapitoon

Oikeat välineet, menetelmät ja ammattitaitoiset työntekijät ehkäisevät tutkitusti koronaviruksen sekä muiden virusten ja bakteerien leviämistä. L&T:llä on useita desinfiointimenetelmiä erilaisten tilojen puhdistukseen.

Tartuntatautien leviämisen ehkäisemiseksi tehtävään erikoissiivoukseen liittyviä desinfiointi- ja puhdistuspalveluitamme ovat mm. tehostetut ylläpitosiivoukset ja epidemiasiivouksen iskuryhmien tekemät kertaluontoiset desinfiointipuhdistukset tartuntaepäilytilanteissa .

Uusin epidemiasiivouksen innovaatiomme on sisä- ja ulkotiloissa kaikille pinnoille soveltuva valoon reagoiva katalyysipinnoite , joka tuhoaa mikrobit pinnoilta jopa heikoimmassa valaistuksessa, kunhan pinnat vaan pidetään puhtaana.

Käytännön puhtaanapidon lisäksi L&T:ltä saa asiantuntija- ja konsultointipalveluita esimerkiksi siivouksen tehostamiskeinoista ja tartuntatautien leviämisen ehkäisemisestä sekä tuotteita desinfiointistandeista turvavälitarroituksiin.

Siivoojat ovat korona-ajan näkymättömiä sankareita

Uudet, innovatiiviset siivousmenetelmät eivät olisi mitään ilman ammattitaitoista siivoushenkilökuntaamme. Heidät on koulutettu käyttämään uusimpia siivoustekniikoita ja -tuotteita mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

L&T:n siivoojat pitävät hygieniasta huolta tehostetusti niin asuinkiinteistöissä , kaupoissa , ravintoloissa , työpaikoilla, kouluissa ja päiväkodeissa kuin harrastuspaikoissa. Siivoojamme ovat arjen todellisia koronasankareita, joiden jokapäiväinen uurastus on korona-aikana saanutkin ansaitsemansa arvonnousun . Koronasankarimme sekä ennaltaehkäisevät taudinaiheuttajien leviämistä että puhdistavat sille altistuneita tiloja tehokkaasti ja turvallisesti.

Meidän kaikkien valinnoilla ja teoilla on merkitystä

 

Me L&T:llä lupaamme tehdä kaiken tämän. Lupaathan sinä edelleen huolehtia omasta käyttäytymisestäsi ja toiminnastasi vastuullisesti. Kannathan siis oman kortesi kekoon ja autat koronasankareitamme pitämään taudinaiheuttajat loitolla myös omilla valinnoillasi eli turvavälittämällä.

Turvavälittäminen on sitä, että…

…pidät kaupassa ja muissa julkisissa paikoissa yli kahden metrin etäisyyden muihin ihmisiin.

…menet yksin hissiin tai valitset portaat.

…muistat turvavälit myös leikkialueilla ja ulkona liikkuessasi.

…huolehdit turvaväleistä työpaikalla ja tilanteen salliessa työskentelet kotona.

…pidät yhteyttä myös ystäviin ja tuttaviin turvavälit huomioiden.

…vältät osallistumista suuriin yleisötapahtumiin, tilaisuuksiin tai kokoontumisiin.

…hoidat asioinnin sähköisesti: se onnistuu meillä osoitteessa lt.fi/asioi .

…käytät kasvomaskia suositusten mukaisesti.

 

 

Lue lisää infektiontorjuntaratkaisuistamme ja pyydä tarjous

 

Lue lisää asiakkaillemme suunnatusta koronavirustietopaketista .

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.